Keystone logo
Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Masaryk University Faculty of Economics and Administration

Представление

За нас

Факултетът по икономика и администрация е основан през 1991 г. като първият факултет на университета Масарик, създаден след Кадифената революция. Днес факултетът предоставя икономическо образование на почти три хиляди студенти не само на чешки, но и на английски и френски език. В допълнение към висококачественото образование, факултетът се фокусира върху научните изследвания: в нашите институти работят отлични учени, занимаващи се с широк спектър от експертни теми. Можете да разберете накъде се движи факултетът в момента в Стратегическия план на FEA MU.

44756_8366714231_b48ee0bd4d_b.jpg

производителност

Първокачествено обучение. Желани висшисти. Изследвания на най-високо ниво. Интернационална кооперация. Експертни статии в списания. Коментари на икономически новини. Сътрудничество с опитни партньори. Ние работим с пълна сила за нашите ученици.

Ефективност

Като икономисти ние постигаме надстандартна ефективност в управлението на ресурсите. Освен това ние сме подкрепени от партньори в организирането на практическо обучение на студенти или предоставяне на финансови дарения за събития на факултета. Можем да извлечем най-доброто от лоша ситуация. Ние сме пестеливи, но не в ущърб на качеството на образованието.

Солидарност

Нашата основна мисия е да повишаваме нивото на образование, но се грижим и за подобряването на качеството на живот в региона или културата. Ние организираме и участваме в много събития за членове на факултета и широката общественост. Чувстваме се отговорни както към преподавателите, така и към обществото.

44758_dsc_0276.jpg

Награди и сертификати

Партньорски факултет на AIESEC
Факултетът по икономика и администрация получи наградата за партньорски факултет за 2017 г. от клона на AIESEC, разположен в Бърно.

EAPAA акредитация
Факултетът е акредитиран от престижната международна асоциация EAPAA за програмата за публична икономика и администрация. Според асоциацията програмата отговаря на международните изисквания, които се основават на учебни програми, фокусирани върху публичната администрация.

ACCA акредитация
Факултетът е получил престижната акредитация на ACCA. Студентите могат да получат сертификат ACA, доказващ задълбочени теоретични и практически познания по проблемите на счетоводните и финансови специалисти.

Статистика

 • 14 000+ успешно завършили от 1994 г
 • 2 995 редовни студенти
 • 220 служители, включително 15 професори и 28 старши преподаватели

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Brno

   Masaryk university Faculty of Economics and Administration Lipová 41a , 602 00, Brno

  Въпроси