Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Murdoch University Dubai

Представление

Murdoch University Dubai е филиал на университета Murdoch University, един от нововъзникващите изследователски университети в Австралия, който се намира в Пърт, Западна Австралия. Създаден през 2007 г. в Dubai International Academic City, ние се преместихме в сърцето на впечатляващия Дубай Парк знанието през май 2020 г. Нашият оживен нов специално построен кампус в Dubai Knowledge Park, на 2500 кв. метра на две нива, е два пъти по-голям от нашия бивш дом. Разполага със съоръжения от световна класа, включително специална лаборатория за киберсигурност с изградени по поръчка системи и мебели, насочени към образованието, и места за разбиване на „кацане“ за насърчаване на среда за съвместно преподаване и учене.

Кампусът е лицензиран от регулатора на правителството на Дубай, Органа за знания и човешко развитие (KHDA). Той също така се регулира от Австралия от националната агенция за осигуряване на качество и регулаторна агенция за висше образование на австралийското правителство, Агенция за качество и стандарти на висшето образование (TEQSA). Този двоен надзор на правителствено ниво ви гарантира най-високо качество на международно образование.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Dubai

    Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road, , Dubai

Въпроси