Nahda University

Nahda University

Nahda University

Представление

NUB е създаден в центъра на Източен Ню Бени Суеф Сити, точно до пътя Кайро-Бени Суеф. Моментът, в който разбрахме колко много внимание се нуждае от образованието, особено в Горна Египет, е същият момент, когато осъзнахме, че мечтата ни да изградим NUB е постижима. Университетът е място за отглеждане на младежта и подготовка на образовани поколения, на които можем да поверим развитието на нашата любима родина.

Възприемайки най-модерните образователни методологии за изграждане на отворени поколения, които могат да се конкурират на различни пазари на труда, NUB наистина представя модел, на който да се подражава. NUB предлага разнообразни изследвания, които обхващат най-важните технически, академични и специализирани работни сектори.

Нашият академичен персонал е изтъкнат учен, който прилага съвременни научни и академични методи на обучение, които дават възможност на учениците да разберат напълно своите предмети и да прилагат ефективно своите уроци по време на работа. NUB е не просто място за академични изследвания, а по-скоро център за развитие, където ние култивираме интелектуалните умения на студентите и им даваме възможност да превъзхождат научните изследвания, академичните среди и социалната работа. NUB предоставя на своите ученици най-съвременните образователни инструменти и ги подготвя за тяхната мисия като лидери в развитието чрез програми, които популяризират тяхното творчество, надграждат върху техните умения и обогатяват съзнанието им.

Местоположения

  • Beni Suef

    Beni Suef, Египет

    Въпроси