Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Представление

Образование интернационализация е неизбежна тенденция на развитие на висшето образование в рамките на социалния произход на New Century глобализацията, както и важна възможност за задълбочаване на образователната реформа и да се реализира скок напред развитие. Наследяването на образователната философия на култивиране международни таланти, Nanjing университет по пощи и далекосъобщения (NUPT) напълно насърчава международното сътрудничество и обмен чрез платформата на образователна програма китайски-чуждестранни, с цел насърчаване на процеса на NUPT интернационализация, особено с университети в чужбина.

NUPT е създадена дългосрочна отношения на сътрудничество с много университети и изследователски институти от 16 страни, включително САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Канада, Русия, Австралия, Япония, Сингапур както Hong Kong и Тайван области. Повече от 800 специалисти и учени са посетили NUPT и изнася лекции. NUPT също е делегирал много персонал в чужбина, за да присъстват на международни конференции, за да обработи академичен обмен. NUPT е разработила съвместните програми с 11 университета в чужбина, включително Queen Mary University на Лондон, Великобритания, Ню Йорк технологичен институт, САЩИ т.н., за да се култивира таланти в областта на информационните технологии. NUPT насърчава своята репутация на международно ниво чрез домакин на много международни и регионални академични конференции. Като един от учебните бази за Азиатско-тихоокеанския Telecommunity (APT) от 1990 г. насам, NUPT е действал 20 програма за обучение отворен за 26 страни и райони.

С цел да се отговори на нуждите за висококачествени таланти с развитието на социалната икономика и насърчаване на интернационализацията на висшето образование, подкрепена от основните специалности и сродни специалности в известните университети в чужбина, NUPT Започна някои Китай-чуждестранни съвместни образователни програми, насочени към местни студенти, наети чуждестранни студенти да учат в NUPTИ съвместно култивирани студенти в областта на науката, техниката и управление.

NUPT целевата обучение е да се използват съвместни програми да култивират студенти в високо ниво международни таланти, които са запознати с китайската и западната култура, имат способността на научните изследвания и пълноценното използване на таланта си, имат силна конкурентноспособност в глобален пазар таланти, имат самостоятелно мислене , иновативна способност и работа в екип дух, имат добри комуникативни умения на английски език, както и да бъде напълно квалифициран за работните места в областта на високите технологии или администрация.

На нивото на образование, NUPT сега се фокусира върху образованието за студенти, развива завършил образованието постепенно и се простира образование за чуждестранни студенти активно. В момента, NUPT е основана NUPT-NYIT Международен колеж за бакалавърска степенИ Степен на съвместна програма за магистърска с Политехническия институт на университета в Ню Йорк, както и с Queen Mary University в Лондон.

Философията на образованието е, както следва: създаването на особеността, водят стъпка с международната необходимостта; настройката разбира взема характеристика и предимство на двете страни под внимание; отглеждането има за цел култивиране интернационализирани таланти, за създаване на марката на NUPT таланти, а именно таланти на високо равнище с твърда основна и широки познания, силна способност практика, висока цялостна качество, новаторския дух и международното хоризонта. NUPT ще продължи да се разшири международното сътрудничество и обмен, научи напреднал опит образование, привличане на качествени образователни източници, търсят и подобряване на ефективни режими и добра система на международно отглеждане на таланти.

Съгласно новата ситуация на учене и практикуване на научната концепция на развитие, NUPT последователно ще следват пътя на интернационализираната развитие, даде тласък на международното сътрудничество и обмен, и предлагат мощност и подкрепа за NUPT цялостното развитие.

С развитието на международния обмен, все повече и повече международни университети и изследователски институти и организации са посетили NUPT, държани академични лекции, извършена академичен обмен и обсъдиха сътрудничеството с NUPT. NUPT международно сътрудничество и обмен насърчаване на актуализирането на системата за познаване на всяка дисциплина, се прилага най-предната знания за висшето образование, и да се подобри NUPT образование и нивото на преподаване.

Катедра по международно сътрудничество и обмен е функционален отдел на NUPT който е отговорен за външните работи и развитие на международен обмен и сътрудничество. Също така е централизиран отдел за работата на изпълнение на националната политика външните работи, политика международно образование и управление на всички външните работи на университета. Отделението е и основната среда, занимаващи се с международното сътрудничество и обмен, както и натоварват двойните отговорностите на политиката на строги скрининг и управление на външните работи. Функциите за отдела са: управление, Ръководство, координация и Обслужване, Под ръководството на NUPT органи, централизиране на преподаване, научни изследвания и специалитети развитие, Катедра по международно сътрудничество и обмен е отговорен за изработването на цялостна схема за международен обмен и сътрудничество за NUPT, Изпълняваща политиката на външните работи на NUPT, Координиране на международните отношения академичен обмен на NUPT, Според изискванията и идеите за изтърпяване на ключ дисциплината, ключов лаборатория, ключов проект и таланти отглеждане, NUPT фокусира върху цялостна схема за развитие и план, активно обновява, засилва обмена и сътрудничеството с най-известните университети и академични институти в света, promots нивото на преподаване, научни изследвания и управление, подобрява международната репутация на NUPTИ служи за изграждането и развитието на NUPT.

Катедра по международно сътрудничество и обмен е отговорен за делата като организация и координация на международното сътрудничество и обмен, управлението на международна научна конференция, управление на дългосрочен период и краткосрочен период чуждестранни експерти, контакт с преподаване и научни изследователски институти в Хонг Конг, Mocau и Тайван области, както и разширяването на обмен и сътрудничество с образователни институти там. Правителствата, университети и научноизследователски институти от цял ​​свят, NUPT е искрено очакваме вашите посещения NUPT както и да се даде лекции, развиват академичен обмен и научните изследвания сътрудничество с NUPT, Студенти от цял ​​свят са добре дошли да учат в NUPT за да получите докторска степен, магистърска степен и бакалавърска степен.

Местоположения

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Въпроси