Keystone logo
Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Northeastern Illinois University

Представление

В NEIU , въведете страстта си към живота.

Northeastern Illinois University е един от най-разнообразните университети в Съединените щати с общност от над 7 000 студенти. Малките класове означават, че ще работите в тясно сътрудничество с нашия отличен факултет, който ще ви помогне да откриете и развиете идеи, които да оформят бъдещето. Ще се научите да мислите критично, ще се адаптирате към промените, решавате проблеми и ще станете лидер в избраната от вас област - качества, които работодателите желаят.

134919_AA-honors-students-11.jpg

Главният кампус с площ от 67 акра в Североизточната Европа се намира в сигурна жилищна общност в северозападната част на Чикаго, Илинойс.

Като един от големите световни градове, Чикаго е ключово място за бизнес, технологии, изкуство, храна, архитектура и спорт.

134922_download-9.jpg

Разнообразието на Чикаго се отразява в магазините и ресторантите, които са само на пешеходно разстояние от NEIU така че никога няма да сте далеч от храната и други предмети, с които сте свикнали у дома. Североизток предлага на студентите най-доброто от двата свята - достъп до всички Чикаго може да предложи и отдръпване от шума и суматохата.

Нашият университет с един поглед

140592_about_graphicsFall20-02.png

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Chicago

    5500 N. St. Louis Ave. Chicago, IL 60625, 60625, Chicago

Програми

Въпроси