Keystone logo
© TH OWL Marketing
New European College

New European College

New European College

Представление

В кампуса на Витенборгския университет за приложни науки в Мюнхен New European College предлага един от най-модерните и напредничави подходи към бизнес образованието в Германия. Академичната комбинация от основан на научни изследвания подход към образованието, задължителни проектни седмици в реалния свят и непрекъснато оценяване гарантира, че студентите постигат най-високо ниво на устойчива пригодност за заетост в света на бизнеса през 21-ви век.

Мюнхен - Икономическият локомотив на Германия

Разположени в Мюнхен, един от най-богатите и проспериращи градове в Европа, студентите имат страхотни възможности за бъдеща работа . Специалната комбинация от мултинационални компании (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft и много други) и ниските нива на безработица правят Мюнхен много желан град за обучение и развитие на вашата кариера.

Персонализирано внимание

Малките групи (макс. 25 ученици) осигуряват често взаимодействие между нашите ученици и преподаватели. Реални бизнес казуси, задачи, симулации и презентации са някои от методите, с които нашите студенти могат да развият комуникационните си умения въз основа на бизнес принципи и практики. Нашият формат на занятията насърчава индивидуални дискусии с нашите преподаватели за напредък и надграждане на концепции, идеи и проблеми. В рамките на всеки семестър на нашите студенти се предлагат редица възможности за посещение на фирми, свързани с основните им учебни курсове.

Международна общност

За да се подготвят студентите за глобалния бизнес свят, всички курсове се преподават на английски език. В комбинация с международен учебен орган и преподаватели – 43+ националности (27 езика, говорени в кампуса) – студентите получават бизнес образование, което е силна основа за тяхната международна заетост.

Полските чуждестранни студенти в Мюнхен (Германия)

Докато учите в Нов европейски колеж в Мюнхен, Германия, имате право да работите по 20 часа седмично по време на семестъра или по 40 часа седмично по време на лятната ваканция. Освен това, след като завършите някоя от програмите, имате право на 18-месечна виза за търсене на работа (1,5 години разрешение за престой в Германия в търсене на работа) Администрацията на бизнес училището активно подпомага студентите в търсенето на стаж/работа на територията на страната.

Опитният факултет

В съответствие с основните принципи на нашата програма, ние подготвяме нашите студенти с практическите умения и активи, от които се нуждаят, за да успеят, като осигуряваме най-високи стандарти на преподаване от опитни академици и професионалисти в индустрията.

Учениците на New European College завършват с холандска диплома от държавно признат и акредитиран Университет за приложни науки в Холандия в икономическия център на Германия - Мюнхен. Всички програми, предлагани от New European College, са акредитирани от холандския NVAO и от FIBAA (немски, швейцарски & австрийски).

Нашите програми:

Бакалавър по Бизнес Администрация

С малки групи, допълнителни курсове и силен фокус върху прагматичния подход, нашата бакалавърска програма ви подготвя за успешна бизнес кариера.

Специализации:

Магистър по бизнес управление (MBM)

Магистърът по бизнес управление е академичният път в света на бизнеса и академичния свят. Програмата се фокусира върху научната страна и нейното приложение в бизнес администрацията, финансите, маркетинга и мениджмънта.

Специализации:

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) се превърна в тласък на академичната кариера както за предприемачи, така и за корпоративни работници. Глобализацията изисква завършилите MBA с наистина международно бизнес образование.

Специализации:

Класации

Най-високо класирани и акредитирани степени

New European College си партнира с Университета за приложни науки Витенборг поради изключителната им репутация и модерен, практичен подход към бизнес образованието.

Университетът Wittenborg е класиран като 4-ти „Най-добър малък университет за приложни науки“ в Холандия и е награден с 2-рата най-добра бакалавърска програма по бизнес администрация в Холандия.

Местоположения

  • Munich

    Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

Въпроси