New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

Представление

New Mexico Highlands University е държавна държавна институция, разположена в Лас Вегас, Ню Мексико, с центрове в Санта Фе, Албакърки, Рио Ранчо, Фармингтън и Розуел, предлагащи бакалавърски и магистърски степени.

Мисия

New Mexico Highlands University е обществен всеобхватен университет, обслужващ нашите местни и глобални общности. Нашата мисия е да предоставим на студентите и аспирантите възможности за постигане на изключително образование чрез насърчаване на креативността, критичното мислене и изследванията в областта на свободните изкуства, науки и професии в рамките на разнообразна общност.

зрение

Нашата визия е да бъдем водещ всеобхватен университет, трансформиращ живота и общностите сега и за поколенията напред.

Основни ценности

 • превъзходство
 • разнообразие
 • Достъпност
 • Отзивчивост

people, girls, women

Международни студенти

Дом далеч от дома

Идването в нова държава може да бъде страшно. Но в Highlands ние ви предлагаме дом далеч от дома.

Тук няма да се изгубите сред тълпата.

Това е така, защото в Highlands сте повече от ученик. Вие сте семейство.

Това означава, че вървим отвъд и отвъд. Ще сме до вас, когато брои.

Едно нещо, което бързо ще откриете, е колко достъпни са вашите професори и съветници, независимо дали имате нужда от изследователска помощ или просто искате да говорите.

Ще намерите и персонал, който искрено се грижи и иска да помогне. Те се гордеят с това, че осигуряват това, от което се нуждаете, независимо дали става въпрос за транспортни услуги до местни магазини, за да можете да се запасите с най-важното или да провеждате екскурзии за отдих до близките щатски и национални паркове.

Готови ли сте да направите промяна, която ще промени вашия живот?

Място като никое друго

Говорейки за отдих на открито, веднага ще бъдете поразен от уникалната природна красота на Лас Вегас, Ню Мексико, само на 45 минути от Санта Фе. Той обединява пустинните пейзажи с буйна зеленина и планини, предлагайки преживяване като никое друго.

Оценете какво предлагат четирите сезона, от плуване до ски до рафтинг с бяла вода. Нашият център за отдих предлага дори безплатно оборудване!

Въпреки че сме малко училище, ние предлагаме жизнено разнообразна атмосфера. Двадесет и четири държави, включително Нигерия, Ямайка, Индия и Китай, са представени в Highlands.

Направете виртуална обиколка на кампуса!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg

Научете от най-добрите

Студенти идват от цял свят за нашите висококачествени професори, известни в своите области на опит. Но тези професори са нещо повече от педагози. Те са и ментори.

Например студентът по медийни изкуства Али Ромеро каза това за професорите Марая Фокс Хаусман и Анджела Мерон: „Не само Марая и Анджела ме научиха на толкова много, те се грижат за своите ученици и техния успех. Удивително е нещата, които могат да бъдат постигнати, когато за учители и ментори имате хора като Марая и Анджела. “

Умения от реалния живот

В проучване, проведено сред завършилите 2019 г., 97% от анкетираните съобщават, че са доволни или много доволни от качеството на обучението в тяхната специалност.

Проучването беше изпълнено с коментари, възхваляващи професорите като „много знаещи и професионални“ и преподаващи „повече от това, което представлява реалната работна среда“, като предоставя „умения, практически приложения и ресурси при работа с клиенти“. Студентите бяха доволни и от богатството от възможности за „практически изследвания както за студенти, така и за студенти“.

Накратко: Ние се ангажираме с вашето лично и професионално израстване.

Местоположения

Местоположения
 • Las Vegas

  New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

  • facebook
  • twitter
  • instagram

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси