Keystone logo
The National Management School

The National Management School

The National Management School

Представление

Националното училище за управление стартира в Индия, от група преподаватели от различни университети в САЩ, които желаят да предлагат American качеството на висшето образование в ИндияВ достъпни такси. НДСВ започна с намерение за предоставяне на управлението на образованието. Впоследствие са добавени други програми, а днес на Националното училище Management е иноватор в предоставянето на американски стил висшето образование в Индия, както на нивата студенти и.

НДСВ предлага американски ергени степен програма за 2 + 2 в Индия и е първият по рода си! 2 години са прекарани в Индия, а след това прехвърляне на ВСЯКАКВИ училище в САЩ за оставащия 2. 2 + 2 American бакалавърска степен се предлага в Индия от Националното училище за управление, в сътрудничество с Broward College, Флорида.

Предимства на Степен програма American бакалавърска 2 + 2:

Проучване на две години в Индия преди смяната на чуждестранния университет Спестете до 40% от стойността на една американска бакалавърска степен Вземи гарантиран допускане в Флорида държавните университети * Влез в програмата Honors, и да се подобри шансовете си за получаване на най-добрите университети в света American-квалифициран преподавателски факултет - американското образование в Индия

Силата на училището е взаимоотношенията NMS има с американски университети и широка мрежа от преподаватели.

НДСВ е със седалище в Ченай, Индия. Ние също имаме кампус в Мумбай - The Националното училище Management - West Campus.

Местоположения

 • Chennai

  The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy, , 600 032, Chennai

  • Fort Lauderdale

   Broward College 7200 Pines Blvd, Pembroke Pines, 33024, Fort Lauderdale

   Въпроси