Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Northpoint Bible College

Представление

В Northpoint Bible College ние предлагаме разнообразни програми и степени. За студентите предлагаме бакалавърска степен по Библия и теология, заедно с поредица от практически средни специалности. Ние също така предлагаме едногодишен сертификат и асоциирана степен по изкуства по Библия и теология. За завършилите предлагаме магистърска степен по практическо богословие.

Northpoint Bible College се намира в разнообразния град на Хавърхил в североизточната част на Масачузетс, точно на обширната река Меримак. Това е една от най-старите общности в щата и се намира само на 20 мили от океана. Безплатно пазаруване се предлага в близкия Ню Хемпшир, който граничи с града. Компютърните технологии и изследователската индустрия процъфтяват в бизнес районите на Haverhill. Развлекателните дейности са изобилни, включително четири голф игрища с 18 дупки, ски зона за спускане, две академии за конна езда, обществена пързалка и програма за ветроходство. Жителите също се радват на разходки, джогинг и наблюдение на птици (има нарастваща популация от плешиви орли, които обитават Хавърхил) по река Меримак. Разходките с лодка по реката също са популярно местно забавление. Предлага се влак от центъра на Хавърхил до град Бостън. Само на 45 минути път, Бостън предоставя на студентите от Northpoint изобилие от културни и образователни ресурси и три професионални спортни отбора - а четвъртият отбор е само на четиридесет и пет минути по-нататък.

Northpoint Bible College Northpoint (в университета и онлайн) са напълно акредитирани чрез Асоциацията за библейско висше образование.

Местоположения

 • Haverhill

  South Main Street,320, 01835, Haverhill

  • Grand Rapids

   44th Street Southwest,2100, 49519, Grand Rapids

   Въпроси