Ozark Christian College

Ozark Christian College

Ozark Christian College

Представление

Визията на Ozark Christian College ( OCC ) е да прослави Бог чрез евангелизиране на изгубените и назидателни християни по целия свят. Мисията на Ozark Christian College е да обучава мъже и жени за християнска служба като институция за висше образование в Библията. Набляга се на професионалната подготовка за проповедници, мисионери, служители на поклонението, младежки служители и детски служители. Предоставя се и библейско и практическо обучение за онези, които ще служат в непрофесионални роли като старейшини, дякони, учители в библейските училища и младежки спонсори.

Ozark Christian College стреми да прослави Бог, като изпълнява волята му.

Визията на високия академичен калибър на Ozark Christian College е благодарение на изключителни, тествани на място професори. Онлайн студентите също получават същото изключително обучение по Библия и служение, докато служат извън университета. С над 50 задължителни часа библейски часове, учениците от Ozark се основават на знанията и практиката на Писанието.

Леката атлетика на Ozark провежда няколко национални и регионални първенства сред нашите пет университетски спортни отбора. Вътрешните спортове също позволяват на всички ученици да се състезават и да се забавляват. Програмите за изкуства на Ozark предлагат възможности за музика, драма и др. Нашата близост до повече от дузина парачърковни организации като Christ In Youth, Good News Productions и Rapha International дава възможност на учениците да се учат от още повече лидери на кралството.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Joplin

    North Main Street,1111, 64801, Joplin

    Въпроси