Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan University

Представление

Целта на Охайо Уеслиан е да предостави на всеки ученик трансформационни преживявания, за да ги подготви за каузите, кариерите и възможностите за завършване на училище, които искат да преследват.

Чрез близки отношения с преподаватели-ментори, ние правим това чрез уникална академична програма, наречена The OWU Connection.

OWU е едно от най -изчерпателните училища за свободни изкуства в страната. Това е едно от само 45 училища, включени в колежи, които променят живота и е класирано в топ 100 на националните колежи по либерални изкуства от US News & World Report. Обхватът на OWU от повече от 60 специалности включва Бизнес, Анализ на данни, Изобразително изкуство, Комуникация и Образование; научни области като невронаука и зоология; и широк спектър от предпрофесионални области, включително медицина, право, публична администрация и инженерство.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Delaware

  South Sandusky Street,61, 43015, Delaware

  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • instagram

Въпроси