Keystone logo
Ouachita Baptist University

Ouachita Baptist University

Ouachita Baptist University

Представление

Ouachita Baptist University е Христово-центрирана учебна общност. Приемайки традицията на либералните изкуства, университетът подготвя хората за непрекъснат интелектуален и духовен растеж, живот на смислена работа и аргументирана ангажираност със света.

Като водещ университет за либерални изкуства, Уачита е спечелил силна академична репутация. Комбинирайте всичко това със сплотена общност в кампуса и ще имате обстановка, в която учениците процъфтяват академично, духовно и лично.

Година след година Ouachita се класира сред най-добрите колежи в страната от публикации като US News & World Report и Forbes. Нашите студенти също така получават държавно и национално признание за постижения, вариращи от научни изследвания и бизнес състезания до студентски публикации и музикални изпълнения.

Вашето образование за либерални изкуства в Ouachita не само ви излага на различни области и интереси, но също така ви подготвя да започнете значима кариера или да успеете в градско училище. Опитът ви в класната стая ще бъде подсилен с преживявания с голямо въздействие като практически лаборатории, работа на място и стажове. Нашите преподаватели и служители имат отворена врата да инвестират във вас професионално, духовно и лично.

В Ouachita ние сме отдадени на любовта към Бога и любовта към ученето. Това е среда, в която ще бъдете предизвикани внимателно да изследвате и да възприемете това, в което вярвате, като същевременно се фокусирате върху това да помагате на другите и да правите разлика за Божието царство.

Местоположения

  • Arkadelphia

    Ouachita Street,410, 71998, Arkadelphia

    Въпроси