Keystone logo
Palestine Polytechnic University

Palestine Polytechnic University

Palestine Polytechnic University

Представление

Добре дошли в Палестина политехнически университет (PPU)

Палестина политехнически университет (PPU) е свидетел на квантови скокове в кратък срок от три десетилетия, през който тя е била разработена от колеж с няколко разпръснати сгради и ограничени програми за пълна предприемач университет с няколко колежа, предлагащи възпитаник и бакалавърски програми. Диверсифицирани академични програми на университета не само са създадени в отговор на нуждите на общността, но те са разработени също качествено да се състезават в национални и регионални измерения. Развитие на нивото на научните изследвания и обществени услуги, предоставяни също са били свидетели на големи скокове в създаването на няколко мултидисциплинарни центрове за високи постижения, които притежават сертификат за качество лаборатории и съоръжения, които са способни да осигурят професионална стандартизирани тестове и консултации за различни национални сектори за развитие ,

Ние сме постигнали много, но на бъдещите предизвикателства, които предстоят да изискват от нас да се продължи разработването на нашите предприемачески инициативи и иновативни решения. Такова творчество, от една страна, служи на нуждите на нашите сектори за развитие на общността "и, от друга страна, да допринесе в процеса на създаване на знания, който служи на научното развитие в голяма. За да се справи с бъдещи предизвикателства, ние трябва да развием временни стратегии, които да поддържат конкурентоспособността ни, и да подкрепят ръководството на университета и конкурентоспособността на своите възпитаници "в национален и международен пазар на труда.

Университетът и академичните среди са в основата на бъдещите предизвикателства, че ние ще се изправят и да се развива. Няма съмнение, че това са значителни предизвикателства, дадени от сложността на нестабилни политически и икономически условия. Въпреки това, ние преди това напредна значително през подобни ситуации, и ние вярваме, че с цялото си сърце, че ние ще бъдем в състояние да се справи нашите добри постижения от работата в екип, ние винаги се използва, за да се впуснат в. В същото време, ние очакваме благородните палестински бизнесмени да бъдат проактивни в подкрепа на програми и дейности на университета, тъй като те са пряко фокусирана върху развитието на националната ни човешки капитал и в общността.

PPU Mission & Стратегически план

VISION:

Към науката, технологиите и иновациите Global университет до 2016 година.

МИСИЯ:

За да завърша квалифицирани трудови сили могат да направят положителна промяна и отговарят на нуждите и изискванията на обществото в научни, технологични и изследователски области. За да се осигури иновативни идеи и решения. За засилване на ролята на научните изследвания и развитието в осъществяването на устойчиво и съществено национално растеж. За привличане на квалифицирани и се класира на човешките ресурси. За да се реформира университетска среда и атмосфера.

Основни цели:

Осигуряване на качеството в академични програми. Осигуряване на качеството на административните въпроси. Стимулиране на научните изследвания. Да общуваме ефективно с местната общност. Постигането на пълна финансова самостоятелно - зависимостта. Засилване на атмосферата на университета и на извънкласните дейности.

Местоположения

  • Hebron

    Wadi al-haria Hebron, Palestine

Въпроси