Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

Pierpont Community & Technical College

Представление

Търсите повече възможности в живота? Искате кариера, по която сте запалени? Нуждаете се от достъпно, качествено образование?

Именно това е общността и техническият колеж на Pierpont. Искаме да ви помогнем да тръгнете по нов жизнен път. Независимо дали просто завършвате гимназия, търсите по-добри възможности за работа или искате да започнете нова кариера, Pierpont може да ви помогне.

Седалището ни е във Fairmont, WV, обслужвайки регион от 13 окръга с допълнителни кампуси в окръзите Мононгалия, Марион, Харисън, Луис и Бракстън. Основният ни кампус е споделен с държавния университет на Феърмонт, който ни позволява да предоставим на нашите студенти съоръженията на по-голям университет, като същевременно осигуряваме личното внимание, с което се гордеем. Тук няма да сте просто поредното лице сред тълпата.

Ние предлагаме повече от 40 програми за асоциирани изкуства, сътрудник по приложни науки и сертификат за приложни науки. От кулинарните изкуства до аеронавтиката, имаме по нещо за всеки. Ние сме специализирани в подготовката на нашите студенти за практически, практически кариери след две години или по-малко. Нашият отдел за продължаващо обучение предлага и разнообразни курсове, които ще ви помогнат да разширите уменията си, да развиете нови умения и да напреднете в кариерата си.

Местоположения

Местоположения
  • Fairmont

    Locust Avenue,1201, 26554, Fairmont

    Програми

    Въпроси