Keystone logo
Plymouth State University

Plymouth State University

Plymouth State University

Представление

Plymouth State University е регионален цялостен университет, предлагащ богата, студент-фокусирани среда за обучение с прием на около 4300 студенти и около 3000 докторанти. кампуса на 170-акровата предлага класически вид New England комбиниран с до-до-модерни съоръжения, включително Lamson библиотека и обучението Commons; Science център на Бойд; Лангдън Уудс, а LEED сертифицирана, загрижени за околната среда общежитие; и най-новото допълнение PSU, на Welcome Center и Ice Arena.

Основана през 1871 г. като училище за обучение на преподаватели, Plymouth държавен университет е част от университетската система на Ню Хемпшир и акредитирано от New England Асоциацията на училищата и колежите.

Разположен в центъра на Ню Хемпшир на входа на Бялата планина и района на езерата в неповторимия град Плимут, PSU е в рамките на минути от ски курорти, езера, паркове и само два часа път от Бостън.

PSU факти

история

Основана през 1871 г. като училище за обучение на учители Една част от университетската система на Ню Хемпшир Магистърски програми започнаха през 1948 г.

Студентски профил

4,105 студенти 2,088 студенти от мъжки пол 2,017 студентки 1,346 първата година студенти 20 средно студент възраст 2,130 специализанти

факултет профил

193 преподаватели и инструктори 84% притежават докторска степен или терминал степен в своята област 16: 1 студент-да-преподаватели съотношение (включва UG & GR)

Бакалавърски Обучение (2014 - 2015)

В-членка: $ 10.700 Out-на-членка: $ 18.780

Campus профил

Акредитирани от Нова Англия Асоциацията на училищата и колежите 52 бакалавърски специалности и 60+ бакалавърски непълнолетни лица програми на повече от 75 специализанти градуса и сертифициране в областта на изкуството, науката, бизнеса и образованието. Специалности включват Учителя на изкуствата, магистър по изкуствата в преподаването, магистър по бизнес администрация, магистър по образование, магистър, Сертификат за напреднали следдипломно обучение, и доктор по педагогика 21 средно студент размер на класа 345,000+ обеми в нашата библиотека 80 + студентски клубове и организации NCAA Division III - 24 спортни отбори Училищни Цветове: зелено и бяло Училище Талисман: пантери 170 дка и 47 сгради

история

Plymouth State University еволюира от Holmes Plymouth академия, която датира от 1808 като пионер институция за обучение на учители. Още през 1836 г. преподобният Чарлз Брукс изнесе доклад пред законодателната власт на Ню Хемпшир и цялата държава по въпроса за нормалните училища. "Акт за създаването и управлението на държавна нормално училище за по-добро обучение на учители" е приет през 1870.

Настоятелството намира New Hampshire членка Нормално училище в Плимут през 1871; град Плимут е предложил Холмс Plymouth академия и друга подкрепа за новото училище. През 1874 г., най-малко 20 години преди системата се опитали по някакъв друг нормално училище в страната, клас и висшите училища на Plymouth бяха организирани като школи за обучение под ръководството на нормалното училище. Нова сграда училище (Rounds Hall) и ново общежитие са били построени през 1890.

През 1911 г. д-р Ernest L. Silver, с опит като началник на училища и като директор на Пинкертон академия, започна с 35-годишно управление на училището, което видях на училището расте до падеж, както професионално, така и физически. Поет лауреат Робърт Фрост, който преподава в рунда Хол и живели на територията на колежа от 1911 през 1912 г., пише на д-р Silver по повод на 75-годишнината на институцията и на 35-та година от д-р председателство на Силвър през 1946: "Ние всички дължим н Silver дълг на благодарност за голям и либерален начин той насърчава нашите индивидуалности както и преподаватели и студенти по него. Отидох в Плимут с него, когато стана президент и Аз опазих приятелски интерес в целия 35-те години на необичайно дългото си администрация. Тя стопля сърцето с увереност да изглежда по най-нещо, което продължава толкова успешно в този свят на счупени парчета. "През 1927 г., на Американския съвет на учител колежи оценена Plymouth Normal School и оценени от Клас А учителите колеж-рейтинг е проведена от както. През 1939 г. държавната законодателна власт New Hampshire е официално призната за повишен ръст на институцията, като е променено предназначението й да Plymouth педагогически институт и, през 1963 г., за да Plymouth State College на университетската система на Ню Хемпшир. През 1948 г., на Колежа предложи първите си специализанти градуса. През 2003 г. държавата, законодателната промени името на институцията да Plymouth State University в знак на признание на обхвата и дълбочината на своето програмиране.

Днес, Plymouth State University е регионален цялостен университет, предлагащ богата, студент-фокусирани среда за обучение за бакалавърска, завършил, и нетрадиционни студенти. PSU предлага 50 бакалавърски специалности и 70 непълнолетни. Освен с изключителните програми в областта на образованието, бизнеса, хуманитарни науки, изкуства, и естествените и социалните науки; центрове и институти за метеорология, околната среда, изследвания, Ню Хемпшир, и селските партньорства са отличителен белег на програми за популяризиране.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Plymouth

    17 High Street, , Plymouth

Въпроси