Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Представление

Основана през 1882 г., College Pacific Union е адвентистите от седмия ден християнски колеж със силна традиция либерални изкуства. Разположен в сърцето на Напа Вали в Калифорния, колегията предлага напълно акредитирана четиригодишна програма и подчертава, академични постижения, автентичен духовен опит, и обслужване на местни и световни общности.

Мисия PUC на

College Pacific Union е от седмия ден живот на адвентистите от общността, който предлага отлична Христос в центъра на образование, което подготвя своите ученици за продуктивен живот на полезни човешки обслужване и безкомпромисно лична неприкосновеност.

Академици

Колежът е била призната като Националлибералната Arts College от US News & World Report от 2009 г. насам. По-рано, PUC бе класирана в челната категорията Western районните колегии в продължение на 17 последователни години. PUC е поддържана непрекъсната акредитация от Западна Асоциацията на училищата и колежите Старши колеж и университет Комисията (WSCUC) от 1951 г. насам. През 2011 г., WSCUC обновената пълна акредитация PUC чрез пролет 2018. Колежът също е акредитирана от акредитиране Асоциацията на адвентистите от седмия ден училища, колежи, университети и. Колежът работят над 90 преподаватели на пълно работно време и предлага над 70 градуса и програми, включително сътрудник, бакалавърска и магистърска степен. A 13: 1 студент-да-учител съотношение осигурява отлично ниво на академична подкрепа и наставничество. Puc възрастните вкарат доста над средното за страната в Мейджър полеви изпитания (MFTs), с 95-ти персентил ранглиста или по-горе за отделите на математиката и психологията през 2015. PUC има дълга традиция на високи нива на приемане на медицински и стоматологични училища и магистърски програми. Alumni са присъствали на университета Лома Линда, UC Davis училище на закона, UCLA, Yale, и други престижни институции. Факултет включва Фулбрайт учени и победители Националната научна фондация на безвъзмездни средства.

Вяра и Service

Десетки дневни изучаване на Библията, молитва групи, както и възможности за поклонение се проведе в колежа. Учениците участват в над 20 общността програми за подпомагане, за да служи на местните съседи и хората в нужда по целия свят. PUC църква по-корпус запълва няколко пъти през седмицата като семейството на кампуса събира заедно, за да се поклонят. Вяра и живот са интегрирани в класната стая, където християнските професори подхранват ученици на техните академични и духовни пътувания. PUC е изпратил над 1300 студенти мисионери да служат в страни, включително Чили, Чехия, Казахстан, Кения, Маршаловите острови, и Южна Корея. Училищни почивките са идеални пъти, за да служат за студенти, които участват в дългосрочни проекти в Никарагуа, Фиджи, Бразилия, и Аризона.

Място

PUC е Napa Valley само четири години колеж. кампуса на дестинация се намира на 70 мили северно от Сан Франциско и на 60 мили източно от Тихия океан. Кампусът е призната за най-красивата колеж в нацията от списание Newsweek. Колежът поддържа над 30 мили от пешеходни и колоездачни пътеки. The Retreat Albion и Център за обучение, кампуса PUC върху Мендосино крайбрежие, служи като начална точка за класове и духовни. Северна Калифорния място PUC осигурява лесен достъп до отдих и развлечения в района на залива на Сан Франциско, Сакраменто долина, езерото Тахо, и извън него.

Нашата история

Историята на PUC започва с Църква на адвентистите от седмия ден, който отдавна има силен ангажимент към образованието. В края на 1800 г. и началото на 1900, църквата създадена училища и колежи в близост до големи населени места в цяла Северна Америка.

През 1874 г. църквата основана първата си колеж в Battle Creek, Мичиган. Няколко години по-късно, на бързо растящия Калифорния църквата започва да търси по-добро място за училище в Северна Калифорния.

Петнадесет мили северно от Санта Роса, в лозята на Healdsburg, намериха идеален имот и закупени внушителна, напълно обзаведен тухлен структура точно до главната улица Healdsburg му. Healdsburg Academy откри там на 11 април, 1882 г. с двама учители и двадесет и шест студенти. През 1899 г., за да се отрази разширяването на учебната програма, име на училището е променено на Healdsburg College. През 1906 г. тя стана Pacific Union College.

През 1909 г. църквата закупили Angwin курорт в планините над Света Елена. Те купили земята и сградите си за $ 60 000, и PUC беше посветена на сегашното си място Angwin на 29 сеп 1909. хотел на комплекса, алеи за боулинг и вили стават общежития, класни стаи, както и преподаватели домове. Студенти и преподаватели работиха заедно изграждат други структури, често с помощта на дървен материал добит от имота College.

С течение на времето, в кампуса видя промените и приключенията на нарастващ страна. Промени в съоръжения и програми, отразени промени в културата и развитието, включително влизат и излизат от мандра, ферма пиле, и такива курсове като ковачество и домашна икономика. С течение на времето, на колежа добавена специалности по физическо възпитание, авиацията и филмови и телевизионни програми, както и други съвременни области на изследване. Училището винаги е имал силно образование, религия, и научни програми, с особен акцент и успех в предварително медицински курсове.

PUC е първото училище, за да се срещне с деноминацията съвет на стандарти Regents "за акредитация колеж, през 1932. През 1933 г. PUC е акредитирано от северозападната част на Асоциацията на средни и висши училища, друг първо за колежите адвентисти. Акредитация от Западна Асоциацията на училищата и колежите дойде през 1951 година.

Един от основните приноси Puc към системата на адвентистите е въвеждането на завършил работа през 1934 г. със създаването на една много успешна лятна програма, наречена Advanced Библията училище. След 1936 сесия, училището е била прехвърлена на Вашингтон, окръг Колумбия, и стана адвентистите от седмия ден Theological Seminary.

Днес красивата природна среда на Колежа и Калифорния стил продължава да приема стотици студенти всяка година, като предлага една общност от истинския живот и духовно автентичност.

Местоположения

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Въпроси