Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Представление

За Рафълс Рияд

"Глобалното висококачествено образование не трябва да напускате семейството си за"

Рафълс е висококачествен частен доставчик на частни образователни програми, признат за международно признат като първокласното студентско и висше училище в Азиатско-тихоокеанския регион от 1990 г. и една от първите 50 проектантски школи по света с над 20 000 завършили и настоящи кандидати, днес мрежата на Рафълс се простира до 30 колежи в 29 града в 12 страни в Азия, Азия, Австралия

Гордост, този глобален образователен опит се довежда до Близкия изток, като се започне през Рияд през 2013 г. чрез вълнуващо съвместно предприятие между Raffles International Corporation и една от водещите и разнообразни предприятия на Саудитска Арабия.

С експертите на Международния образователен корпус на Рафълс, които идват в Рияд, кандидатите могат да се възползват от печалбите си, докато са в близост до близките си.

Сега Рияд "DESIGNERS TO BE" имат възможност да открият, формират, постигнат, трансферират и прилагат знания, за да станат най-добрите дизайнери в някое от следните специалности, които предлагаме:

Моден дизайн, дизайн на бижута, дизайн за визуална комуникация, моден маркетинг

В "Рафълс" ние се ангажираме да популяризираме дизайна като индустрия и дизайнери като творци, които търсят страстта си и превъзхождат върховите постижения и обещават на общността на Рияд нова вълна от талант, допринасяща за общото усъвършенстване на дизайнерската култура, "Saudi Design Hub".

В своята мисия и екип Рафълс КСА работи в стремежа си да предоставя лидери в своите професии и в обществото, като подчертава ролята си на овластяване, като предоставя на жените кандидати необходимите знания и умения, за да станат предприемачи и професионални играчи в дизайнерския свят на местно и регионално ниво. в световен мащаб.

Обучението на пълен работен ден и вградените международни модули, заедно с вдъхновяваща и хоризонтална среда, отразяват постигнатите резултати от осигуряването на добре закръглени студенти с уникална експозиция към глобалното движение и култура.

Глобално разпознаване

Обучението с Рафълс Дизайн институт ви осигурява международно признати квалификации. Вашата усъвършенствана диплома или диплома ще бъде предоставена заедно с Рафълс Колеж по висше образование (RCHE), Сингапур и награден от нея. RCHE е регистрирана и сертифицирана от CPE и EDU TRUST Singapore.

Както е известно, образователните стандарти на Сингапур се смятат за сред най-високите в света. Вашата усъвършенствана диплома ще ви позволи да продължите образованието си и да получите бакалавърска степен, като изучавате само още 4 термини в една от международните корпоративни степени на Рафълс, като например Сингапур, Австралия, Малайзия, Швейцария или Индия.

акредитация

Raffles KSA предоставя най-високите акредитирани сертификати за дизайн в Саудитска Арабия и Близкия изток. Нашите усъвършенствани степени за дипломи се доставят съвместно с Колежа по висше образование на Рафълс (RCHE), Сингапур и се присъждат от нея.

Рафълс Колеж по висше образование (RCHE) е регистриран в CPE (Съвет по лично образование) в Сингапур и е акредитиран от EDU TRUST Сингапур.

Визия, мисия, философия

Обучението с Рафълс Дизайн Институт Ви осигурява международно признати квалификации. Вашата степен се предоставя заедно с Raffles College of Higher Education (RCHE) Сингапур, който е регистриран и сертифициран от CPE и EDU TRUST. Изучаване на осем термина в Рафълс Рияд за напреднала диплома и два термина "Топ" в "Рафълс Колежс" ще ви позволи да постигнете бакалавърска степен по дизайн.

Сингапурските образователни стандарти се смятат за сред най-високите в света. Вашата Разширена диплома и бакалавърска степен ще ви позволи да продължите образованието си и да придобиете квалификация за магистърска степен, като изучавате още още два часа в Рафълс Колидж в Сингапур, Университета Честър в Обединеното кралство, Сингапур, Малайзия, Индия или Тайланд.

Местоположения

Местоположения
 • Riyadh

  Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • linkedin
  • youtube
  • tumblr

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси