© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Ranaco Education & Training Institute

Представление

RETI е единствената частна учебна институция, която предлага обучение и обучение, съчетаващо дипломна програма с разнообразен подбор на сертификати за промишлена безопасност.

Сертификатите за промишлена безопасност са акредитирани от Международната морска организация, Департамент по безопасност на труда

На територията на 7,1 акра, Ранако създава образованието в Ранако

В RETI признаваме, че индустриите желаят да наемат завършилите с познания, компетенции, меки умения и проактивни умения за безопасност. Промишлеността обаче няма достатъчно ресурси, за да обучава свои служители.

За да се отстрани това, RETI свързва програмите за образование и обучение с изискванията на нашите вътрешни и външни мрежови индустрии.

Разположена в близост до 19 нефтохимически централа, 5 основни пристанища и терминали, 1500 малки и средни промишлени обекта и повече от 100 офшорни платформи, RETI е в центъра на тези образователни и обучителни инициативи.

Споделени ценности

Индустриален фокус

Считаме, че съсредоточаването на нуждите на индустрията е от основно значение за всяко успешно дългосрочно партньорство.

Съвместна дейност

Вярваме в използването на нашите колективни умения, знания и опит, за да отговорим на нуждите на нашите ученици. Чрез работа в екип и ангажираност, ние ще изградим нашата сила, за да реализираме пълния си потенциал и да постигнем нашата обща визия.

общуване

Ние вярваме, че отворената комуникация е от съществено значение за изграждането на доверие и разбирателство с нашия ученик, наш народ, нашите акционери и страната, която ни служи. Едва тогава можем да отговорим на индустриалните нужди, на стремежите на нашите хора и на акционерите.

Иновация

Вярваме в творчеството на нашите хора и способността ни да допринасяме за нови идеи за подобрение. Ние непрекъснато ще търсим иновативни начини за създаване на ценности за нашите ученици.

Местоположения

  • Kijal

    Kawasan Perindustrian Jakar II, Kemaman, Terengganu, 24000, Kijal

    Въпроси