© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Представление

Regent College London е изтъкнато висше учебно заведение, разположено в оживеното сърце на Лондон, Обединеното кралство. Известен с разнообразните си академични програми, той предлага широка гама от бакалавърски и следдипломни курсове в дисциплини като бизнес, компютри, здравеопазване и социални грижи. С ангажимент за академични постижения и мултикултурна среда, Regent College London предоставя на студентите образование от световна класа, което им предоставя знанията и уменията, необходими, за да процъфтяват в избраните от тях области. Разгледайте възможностите и преживяванията, които Regent College London може да предложи, и се впуснете в пътуване на академично и личностно израстване в един от най-динамичните градове в света.

Ние сме разнообразна общност, активна в насърчаването на ученето и образованието, с над 20 години успех във висшето образование в Обединеното кралство. Приветстваме ученици от всякакъв произход и поддържаме подкрепяща, приобщаваща среда и позитивна култура.

Научете повече за нашите тематични области и курсовете, които предлагаме.

 • Бизнес и предприятие
 • Инженеринг и изчислителна техника
 • Здравни и спортни науки
 • закон

Гъвкаво обучение, което да отговаря на вашия начин на живот

Съвременният живот е натоварен и взискателен. Вярваме, че гъвкавото, адаптирано обучение е основа за съвременното образование. Ето защо предлагаме:

 • дневни, вечерни и уикенд класове
 • множество учебни места в Лондон
 • сесии за развитие на студенти, за да подобрите вашето лично и професионално развитие
 • Мислене в характера; пакет от безплатни програми за трансформиращо обучение

Поставяне на студентския опит на първо място

Regent предлага уникално студентско изживяване, отличаващо се от всеки друг университет. Това се характеризира с отлично преподаване, положителна култура и несравнима подкрепа на студентите. Нашите студенти са съгласни, като ни дават 93% оценка за цялостно удовлетворение в последното Национално студентско проучване (NSS).

История и визия

Regent College London е създаден през 2010 г. като част от Regent Group, бизнес за управление на образование, обучение и инвестиции, основан от семейство Панкадж. Ние споделяме богата и успешна история в образованието, характеризираща се с компактни кампуси, малки, фокусирани класове и несравнима подкрепа.

Първоначално колежът отвори врати в Уембли, предоставяйки висши национални дипломи BTEC и предоставяйки на студентите алтернативни пътища за напредване във висшето образование. През 2013 г. отворихме прием за обществеността, за да отразим нашия ангажимент за разширяване на достъпа и участието. Оттогава ние предоставяме набор от HND бизнес програми, валидирани от Pearson. Ние също така разширихме предоставянето на висше образование, работейки с колекция от университетски партньори, за да предоставим маршрути за основна година, основни степени, бакалавърски степени, допълнителни степени и магистърски степени.

Като колеж, ние постигнахме много цели, като положителен резултат за QAA Higher Education Review, отлични резултати в Националното студентско проучване, откриване на пет кампуса в Лондон и разбира се, помагане на нашите студенти да постигнат целите и стремежите си през целия живот.

Нашето виждане

Нашата визия е да бъдем първият истински технологичен британски университет в Обединеното кралство, с глобална марка и кампус от 2025 г. до 2030 г. Ние се стремим да предоставим на обучаемите по целия свят изключително образование и студентски опит.

Приемане

Местоположения

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Въпроси