Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Представление

Regent College London е изтъкнато висше учебно заведение, разположено в оживеното сърце на Лондон, Обединеното кралство. Известен с разнообразните си академични програми, той предлага широка гама от бакалавърски и следдипломни курсове в дисциплини като бизнес, компютри, здравеопазване и социални грижи. С ангажимент за академични постижения и мултикултурна среда, Regent College London предоставя на студентите образование от световна класа, което им предоставя знанията и уменията, необходими, за да процъфтяват в избраните от тях области. Разгледайте възможностите и преживяванията, които Regent College London може да предложи, и се впуснете в пътуване на академично и личностно израстване в един от най-динамичните градове в света.

Ние сме разнообразна общност, активна в насърчаването на ученето и образованието, с над 20 години успех във висшето образование в Обединеното кралство. Приветстваме ученици от всякакъв произход и поддържаме подкрепяща, приобщаваща среда и позитивна култура.

Научете повече за нашите тематични области и курсовете, които предлагаме.

 • Бизнес и предприятие
 • Инженеринг и изчислителна техника
 • Здравни и спортни науки
 • закон

Гъвкаво обучение, което да отговаря на вашия начин на живот

Съвременният живот е натоварен и взискателен. Вярваме, че гъвкавото, адаптирано обучение е основа за съвременното образование. Ето защо предлагаме:

 • дневни, вечерни и уикенд класове
 • множество учебни места в Лондон
 • сесии за развитие на студенти, за да подобрите вашето лично и професионално развитие
 • Мислене в характера; пакет от безплатни програми за трансформиращо обучение

Поставяне на студентския опит на първо място

Regent предлага уникално студентско изживяване, отличаващо се от всеки друг университет. Това се характеризира с отлично преподаване, положителна култура и несравнима подкрепа на студентите. Нашите студенти са съгласни, като ни дават 93% оценка за цялостно удовлетворение в последното Национално студентско проучване (NSS).

История и визия

Regent College London е създаден през 2010 г. като част от Regent Group, бизнес за управление на образование, обучение и инвестиции, основан от семейство Панкадж. Ние споделяме богата и успешна история в образованието, характеризираща се с компактни кампуси, малки, фокусирани класове и несравнима подкрепа.

Първоначално колежът отвори врати в Уембли, предоставяйки висши национални дипломи BTEC и предоставяйки на студентите алтернативни пътища за напредване във висшето образование. През 2013 г. отворихме прием за обществеността, за да отразим нашия ангажимент за разширяване на достъпа и участието. Оттогава ние предоставяме набор от HND бизнес програми, валидирани от Pearson. Ние също така разширихме предоставянето на висше образование, работейки с колекция от университетски партньори, за да предоставим маршрути за основна година, основни степени, бакалавърски степени, допълнителни степени и магистърски степени.

Като колеж, ние постигнахме много цели, като положителен резултат за QAA Higher Education Review, отлични резултати в Националното студентско проучване, откриване на пет кампуса в Лондон и разбира се, помагане на нашите студенти да постигнат целите и стремежите си през целия живот.

Нашето виждане

Нашата визия е да бъдем първият истински технологичен британски университет в Обединеното кралство, с глобална марка и кампус от 2025 г. до 2030 г. Ние се стремим да предоставим на обучаемите по целия свят изключително образование и студентски опит.

Приемане

Изисквания за влизане за местни и европейски студенти

Общността на Regent е отворена и гостоприемна за студенти от цял свят. Ако сте домашен студент, можете да намерите изискванията за влизане на нашите страници на курса. За студенти от ЕС, намерете държавата си от списъка по-долу, за да научите повече за специфичните изисквания за влизане във вашата страна.

След напускането на Обединеното кралство от ЕС, правителството на Обединеното кралство обяви на 23 юни 2020 г., че гражданите на ЕС, други ЕИП и Швейцария вече няма да отговарят на условията за статут на домашна такса, нито за финансова подкрепа за студенти, следдипломни и напреднали студенти от Student Finance England за курсове започвайки през академичната 2021/22 година и след това.

Тази промяна не се прилага за ирландски граждани, живеещи в Обединеното кралство или Ирландия, чието право на обучение и достъп до предимства и услуги ще бъде запазено на реципрочна основа за гражданите на Обединеното кралство и Ирландия съгласно споразумението за обща зона за пътуване. Студентите извън това изключение ще бъдат отговорни за международни такси за курсове.

Визови изисквания

Маршрутът за виза за висше образование е виза, достъпна за международни студенти в Обединеното кралство, които искат да работят или търсят работа след успешно завършване на степента си на бакалавърско ниво или по-високо в доставчик на висше образование.

Regent College London е доставчик на висше образование с опит в спазването на изискванията. Маршрутът за дипломирана виза не е спонсориран, което означава, че ние няма да ви спонсорираме по този маршрут за виза.

Кандидатите, кандидатстващи по този маршрут, ще получат (веднъж предоставена) виза за две години.

Няма изискване за поддръжка по този маршрут, което означава, че не се изисква да имате определена сума пари, която да показвате в банковата си сметка, както бихте направили, когато сте кандидатствали за студентска виза.

Като завършите квалификацията в Regent College London , вие автоматично ще удовлетворите изискването за английски език, тъй като притежавате квалификация, която се преподава на английски език.

Информация и насоки за кандидатстване за виза

Преместването в нова страна, за да учите, може да се почувства непосилно и да се ориентирате в новата среда и курс може да отнеме известно време. Тази страница обхваща цялата подходяща информация и насоки, за да ви помогне да разберете визовия и имиграционния процес, преди да започнете обучението си при нас.

Документи за виза и допълнителна информация

 • Биометрично разрешение за пребиваване (BRP)
 • Потвърждение за приемане за обучение (CAS)
 • Преводи на документи
 • Лично изявление
 • Тест за туберкулоза и сертификат
 • Имиграционна здравна такса (IHS)
 • Работа по време на вашето обучение
 • Откази

Статистика на възпитаниците

Местоположения

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Въпроси