Regent's International College

Regent's International College

Regent's International College

Представление

Международен колеж Риджънтс (РИЦ) е по-нататъшно образование колеж в Банкок, Тайланд, предлагащ студенти набор от различни пътища за получаване на Великобритания бакалавърска степен. Великобритания привлича хиляди студенти в университетите си всяка година, като предоставя за университетско и следдипломно градуса в най-различни области.

Международен колеж Риджънтс е регистриран център в Тайланд за Университета на международни програми в Лондон, като предлага четири бакалавърска степен в областта на икономиката, мениджмънта, финансите и социални изследвания (EMFSS) с цялото академично направление, предоставена от Лондонското училище по икономика и политически науки (LSE):

  • BSc (Hons) Бизнес и мениджмънт
  • BSc (Hons) Икономика и управление

За тези студенти, които не отговарят на академичните изисквания, необходими за Лондонския университет специалности (UOL) бакалавърски, ние също предлагаме Международната програма необходимата Foundation. Тази програма оборудва студенти с уменията и познанията, необходими, за да се впуснат в най-взискателните UOL бакалавърски степени, предлагани в РИЦ. В IFP е проектирана да осигури на студентите достига високи академични стандарти, научава подходяща тема знания и придобива двете уменията и интелектуално любопитство, необходими за обстойно проучване, степен на ниво.

Международен колеж Риджънтс е и първият институт в Тайланд, за да бъдат одобрени от Edexcel, най-големият орган за отпускане на Великобритания да предложи най-BTEC (бизнес и техническо образование на Съвета) квалификация. BTEC курсове в момента се предлагат в:

  • Бизнес науки
  • хотелиерски мениджмънт

Международен колеж Regent предлага "2 + 1 UK степен програма". При завършване на BTEC HND в РИЦ, студентите могат да напредват към последната година на бакалавърска степен, разбира се в университет във Великобритания или третата година на курс степен по всяко друго международно университетско приемане на HND.

Местоположения

  • Bangkok

    590 Thanon Pracha Utith, 10310, Bangkok

Въпроси