© Eva Dang
Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Richmond The American International University in London

Представление

Обучение на най-високия калибър

Ричмънд е американски международен университет, създаден през 1972 г. и със седалище в Западен Лондон, с два кампуса в Ричмънд Хил и близо до Кенсингтън Хай Стрийт. От 1981 г. насам университетът присъжда американски степени, акредитирани от Комисията за висшето образование в Близките щати. Едно от най-новите постижения, които Ричмънд с гордост обявява, получава от мощта си да даде на студентите свои собствени степени в Обединеното кралство, считано от август 2018 г., вследствие на това, че наскоро им бе дадена наградата за награждаване (TDAP).

Университетът е първият и единствен университет в Обединеното кралство, получил правомощията да присъжда двойни образователни степени, което означава, че студентите ще получат английска и американска степен, която ще окаже огромно влияние върху нашите възпитаници, докато търсят възможности за работа и ги извеждат от тълпата.

От откриването си през 1978 г. в сградата на университета в Кенсингтън на булевард St Albans Grove и Ansdell Street се настаняват студенти от трета и четвърта година, както и всички студенти. През март 1988 г. в кампуса на Кенсингтън се наблюдава по-нататъшно разширяване на улица „Млади“ и най-скоро в Кенсингтън Хай Стрийт.

Университетът е уникален със своите академични стандарти за частни институции, в своя преподавателски подход, който съчетава системата на американските либерални изкуства с британските стандарти за висше образование, което дава възможност на нашите завършили със конкурентно предимство и открива повече възможности за намиране на работа или във Великобритания, Съединените Щати

Бакалавърските степени, които предлагаме, изследват широк кръг от дисциплини и програми, позволяващи широкообхватно образование, докато в програмите за следдипломна квалификация се включва възможността да се вземат специални избираеми предмети, които ще определят степента на малобройните. Ключовите предимства, които този частен университет предлага, наред с другото, са по-академично наставничество и учебно време (средно 15 часа седмично), отколкото във всеки друг университет в Обединеното кралство, със силен акцент върху насърчаването на международни възможности чрез широка гама от кредитни и интегрирани стажове и програми за обучение в чужбина в нашите учебни центрове в Италия (Рим и Флоренция).

Ние предлагаме превъзходство в преподаването и предлагаме финансова подкрепа с нашите стипендии в САЩ и Великобритания въз основа на заслуги и академични постижения и наскоро въведехме нова стипендия на Канцлер Плюс за есента на 2018 г., която допринася за значително намаляване на дълга на таксите за обучение на студентите след завършване на тяхната степен. Нашите стипендии могат да бъдат комбинирани с други средства от Великобритания и САЩ и да дават достъпни възможности, които препоръчваме на нашите студенти да кандидатстват, когато отговарят на изискванията за влизане.

three people sitting in front of table laughing together

Брук Кагъл / Unsplash

Топ 5 причини да изберете Ричмънд

 1. Двойно акредитиран в Обединеното кралство

 1. Стипендии, които могат да намалят студентския дълг

 1. Гъвкава система на американските либерални изкуства, обширни часове за контакт и менторство (средно 15 часа седмично)

 1. Интегрирани стажове (в Обединеното кралство и в чужбина)

 1. Два опита в Лондон (в Ричмънд

Международна перспектива

Да живеем и да изучаваме заедно, нашите ученици от над 100 държави са готови за свят, в който способността за ефективна комуникация в националните и културни граници е също толкова ценна, колкото и традиционните академични постижения. Образованието в Ричмънд предлага глобална перспектива и интерактивна учебна среда, която насърчава разнообразието, работата в екип и лидерството. Като либерален, американски международен университет, той се фокусира върху обогатяването на учебния опит на студентите в международен контекст, като се вземат предвид многобройните междукултурни аспекти. Насърчава учениците да формират свои собствени мнения и да се съобразяват с другите при вземането на решения или разработването на курсови проекти, както и да развиват своите индивидуални силни страни и професионални умения като бъдещи лидери на международни екипи.

woman holding book on bookshelves

Бека Тъпър / Unsplash

Два опита в кампуса в Лондон

Освен вълнуващия живот в един от най-оживените и космополитни градове в света, Лондон очевидно предлага грандиозни ресурси и възможности за учене извън класната стая. Въпреки това курсовете в Ричмънд пренасят живота на града - неговите хора, институции, политика, проблеми и история в лекции и курсови проекти. Добавете към всичко това подкрепящ международен факултет, гъвкава учебна програма, която ви позволява да изследвате теми извън основната си специалност, малки класове и кампуси в два от най-красивите квартали на Лондон и ще откриете, че Ричмънд е страхотно място за получаване на диплома за магистър или магистър признати в Обединеното кралство и САЩ

Ричмънд Хил Кампус

Първите и вторите студенти посещават нашия университет в Ричмънд Хил. Кампусът е разположен в прекрасен шест-акра местност в горната част на Ричмънд Хил, един от най-търсените райони в Лондон. Впечатляваща нео-готическа сграда, построена през 1843 г., и модерна библиотека на пет нива, домашни класни стаи, компютърни и научни лаборатории, художествени и фотографски студия и аудитория.

В сградата се помещават и студентски общежития, трапезария, студентска стая, както и факултетни и административни учреждения. Има и многофункционален спортен тенис, тенис, волейбол, баскетбол и мини футбол (футбол). След като завършихме две години в нашия университет в Ричмънд Хил, студентите се преместват в нашия кампус в квартал Лондон, Кенсингтън, за последните две години обучение.

Кампус в Кенсингтън

Третогодишните, четвъртите и следдипломните студенти посещават центъра ни в Лондон в Кенсингтън, една от най-красивите жилищни райони в Лондон. Неговите няколко сгради в рамките на 2 минути пеша от главната атлантическа къща на улица St Albans имат всички необходими съоръжения от домашни класни стаи, компютърни зали, библиотека, зала за хранене и университетски кабинети.

В кампуса в Кенсингтън се провеждат и редица посещаващи студенти от САЩ и други страни, които прекарват семестър или година в Лондон. Студентите могат да изберат да живеят в сградите на университета или в жилищните помещения по свой избор. В непосредствена близост се намират Роял Албърт Хол, известен със своите концерти, Кралските колежи по музика и изкуство, Имперския колеж по наука и технологии, Музея на Виктория и Албърт, Природонаучния музей, Геоложкия музей и много кина, Хайд парк и блестяща улица с много кафенета, ресторанти, клубове и универсални магазини.

Окръг и Пикадили подземни връзки Ричмънд или Кенсингтън с останалата част на града. Честотата на железопътната линия в гарите Виктория, Падингтън и Ватерло се свързва с останалата част на Обединеното кралство и с Европа. И летищата Хийтроу и Гетуик са лесно достъпни.

Местоположения

Местоположения
 • Kensington

  1 St. Albans Grove, W8 5PN, Kensington

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram
 • Richmond

  Queen's Rd, Richmond TW10 6JP, UK, TW10 6JP, Richmond

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Въпроси