Keystone logo
Rider University

Rider University

Rider University

Представление

Rider University е идеална дестинация за международни студенти, търсещи трансформиращо образователно изживяване в гостоприемна общност. Разположен в Лорънсвил, Ню Джърси, само на 60 минути от Ню Йорк и Филаделфия, Rider предлага оживен живот в кампуса с разнообразно студентско тяло от цял свят.

В Rider студентите могат да избират от над 100 бакалавърски и магистърски програми в широк спектър от области, включително бизнес, образование, изкуства, науки и др. Нашият факултет от световна класа е посветен на предоставянето на студентите с персонализирано образование, което съчетава строга академична курсова работа с възможности за учене чрез опит като стажове, изследователски проекти и програми за обучение в чужбина.

Rider University е известен с ангажимента си да помага на студентите да успеят както академично, така и лично. Нашата подкрепяща общност включва академични съветници, колеги наставници и кариерни съветници, които са тук, за да помагат на учениците на всяка стъпка от пътя. Със силен акцент върху развитието на лидерството, Rider предоставя на студентите уменията, от които се нуждаят, за да станат успешни и етични лидери в избраните от тях области.

Отвъд класната стая, Rider предлага оживена кампусна общност с над 150 ръководени от студенти организации, NCAA Division I лека атлетика и стабилна художествена и културна сцена.

В Rider University вярваме, че образованието трябва да бъде нещо повече от диплома - то трябва да бъде преживяване, което променя живота. С нашия силен ангажимент за академични постижения, персонализирано внимание и динамичен живот в кампуса, ние каним студенти от цял свят да се присъединят към нашата общност и да открият истинския си потенциал.

Местоположения

  • Lawrence Township

    Lawrenceville Road,2083, 08648, Lawrence Township

    Програми

    Въпроси