Rockingham Community College

Rockingham Community College

Rockingham Community College

Представление

Независимо дали планирате да влезете директно в работната сила, да преминете в четиригодишно училище или просто искате да подобрите уменията си, така че да можете да напредвате в работната сила, преподавателите и служителите са готови да ви помогнат, когато започнете обучението си. Не пропускайте да посетите библиотеката на Джеймс и Академичния ресурсен център.

И двете съоръжения са на ваше разположение и ще подобрят вашето образователно преживяване. Ако имате въпроси относно учебни програми, финансова помощ, студентски живот, избор на кариера или образователни цели, в RCC има някой, който може да ви помогне. Надявам се да ви хареса времето, прекарано в кампуса.

Отделете време за разходка по природните пътеки, разходка или бягане по пистата, играйте тенис, насладете се на тихо време в нашия кампус, участвайте в студентска организация или посетете атлетическо събитие В кампуса има много възможности да се отпуснете и да се забавлявате, когато имате нужда от почивка от класната стая или лабораторията. Пожелавам ви добро, докато продължавате кариерата си. Ще ви предизвикаме да разгърнете потенциала си и очакваме да ни държите на високи стандарти във всичко, което правим, за да предоставяме инструкции и подкрепа за вас, докато сте тук.

Местоположения

Местоположения
  • Wentworth

    Wrenn Memorial Road,215, 27375, Wentworth

    Въпроси