Keystone logo
Sabanci University Бакалавър по икономика
Sabanci University

Бакалавър по икономика

Istanbul, Турция

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19 500 / per year *

На територията на колежа

* Налични възможности за стипендии

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Икономиката често се описва като изследване на това как хората, групите, обществата правят или трябва да правят избор, когато ресурсите са оскъдни. Концепциите и инструментите на икономическия анализ се използват все по -често в различни области като управленска или политическа наука, правителство, право или международни отношения.

Целта на бакалавърската програма по икономика в университета Sabancı е да предостави на студентите строга основа в икономическата теория и нейните приложения. Програмата е структурирана да обслужва редица интереси: За студенти, които се интересуват от по-задълбочено излагане на икономическа наука, програмата предлага курсове от по-високо ниво и ориентация за следдипломно обучение. За студенти, които имат за цел да служат като професионални икономисти в частния или публичния сектор, програмата развива умения, необходими за макро или секторни икономически анализи и за оценка, формулиране, прилагане на парична, фискална или регулаторна политика. За студенти, които искат да продължат кариерата си в бизнеса и управлението, програмата предлага курсова работа по стратегически анализ и теми като счетоводство, финанси, маркетинг.

Цели на програмата

Програмата за бакалавърска икономика предоставя на студентите строга основа в икономическата теория и нейните приложения. Всички студенти получават солиден основен опит в областта на хуманитарните науки, естествените науки и математиката. Икономическата програма е структурирана да обслужва редица интереси. Студентите могат да се концентрират върху политически анализ и оценка, да следват бизнес и управленска ориентация, като посещават курсове по стратегия, финанси и маркетинг или академична ориентация, като се фокусират върху теория и математика.

Образователна система

В SU студентите имат възможност да изберат специалностите си след първата или втората учебна година. Това позволява на студентите да решат каква програма да учат в университета с по -добро разбиране за висшето образование и за техните собствени академични и кариерни интереси и таланти.

Средство на обучение и езикови умения

Средството на преподаване в университета Sabancı е английски. Всички студенти са длъжни да се явят на изпита за оценяване на английски език в университета Sabancı (ELAE). Студентите, които издържат този изпит, започват бакалавърските си програми, докато тези, които не отговарят на стандартите за владеене на английски език, се записват в Училище по езици. Училището по езици е английското подготвително училище, където учениците изучават английски за един семестър или една година в зависимост от нивото на владеене на английски език.

Студентите, които могат да удостоверят, че са преминали един от националните и/или международни изпити по чужд език на ниво, определено от университета, имат право да започнат бакалавърски програми. Моля, посетете нашия уебсайт, за да научите повече за приетите изпити и резултати за освобождаване от предучилищно училище: https://www.sabanciuniv.edu/en/facults-programs-exemption-exams

Последвайте ни в социалните медии

Instagram

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

Приемане

Стипендии и финансиране

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Бакалавър по икономика
    • Erie, Съединени Американски Щати
  • International Bachelor Economics and Business Economics
    • Rotterdam, Холандия
  • Академични изследвания по бизнес и икономика на английски език (MONTEB)
    • Podgorica, Черна Гора