Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Представление

SAE Institute е основан през 1976 г. и оттогава се превърна в най-големия в света, фокусиран върху индустрията креативен медиен преподавател с повече от 50 кампуса в 28 държави. Учебната програма на SAE е внимателно изработена в консултации с водещи практици в индустрията, за да отговори на изискванията на глобалните индустрии на креативни медии.

SAE Institute предлага изчерпателно портфолио от курсове в креативни медийни области (аудио, филми, анимация, разработка на игри, музикален бизнес и уеб) със силна традиция на практическо приложение и признание в индустрията. Бакалавърска степен по изкуства/бакалавър на науките може да бъде постигната само за две години.

Предлагат се две магистърски програми (MA/MSc). Бакалавърските и магистърските програми се предлагат съвместно с известния университет Мидълсекс в Лондон. SAE Institute има мрежа на пет континента с кампуси в световни центрове на творчески медийни индустрии, включително Лондон, Берлин, Мюнхен, Париж, Барселона, Ню Йорк, Лос Анджелис и др.

Асоциацията на възпитаниците на SAE е мрежата за възпитаници и студенти на SAE Institute, която има за цел да им осигури опит за възпитаници след тяхното образование от световна класа и предлага разнообразна програма от ресурси, събития и комуникации, за да предложи активна програма за намиране на работа, да ги задържи в се докосват помежду си и участват в SAE Institute.

SAE Alumni Convention е безплатно събитие за работа в мрежа, традиционно провеждано в Берлин за всеки, който се интересува от креативно медийно развитие и технологии. Годишното събитие обединява хора, които споделят знанията, които трябва да знаете за креативната медия и развлекателната индустрия. Конвенцията ви предлага богати възможности за окончателни изследвания, стимулиране на образованието и развитието на бизнеса – това е идеалният форум за мрежа и обмен на идеи.

SAE Magazine е списанието на SAE Institute и SAE Alumni Association. Публикацията първоначално стартира в печат, но премина към публикуване онлайн през 2014 г.

Предлагат се две магистърски програми (MA/MSc). Бакалавърските и магистърските програми се предлагат съвместно с известния университет Мидълсекс в Лондон. (една магистърска програма с Middlesex и една с известния Folkwang Universität der Künste.

За Кампуса

Кампусът в Берлин предлага креативни, страстни студенти достъп до стандартни за индустрията съоръжения и преподавателски персонал с изключителни предметни познания и страст, за да даде възможност на всеки студент да разгърне своя потенциал.

 • Добре оборудвани звукозаписни студия, филмови апартаменти и множество работни станции в пространство от 2 000 м2
 • Всички курсове и програми в SAE Institute в Берлин се преподават както на английски, така и на немски език
 • Силна мрежа с динамичната креативна индустрия в германската столица
 • Допълнителни гостуващи лекции и семинари с реномирани лидери в индустрията

Местоположения

 • Berlin

  Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

 • Munich

  Zielstattstr. 30, 81379, Munich

 • Hamburg-Mitte

  Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

 • Cologne

  Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

 • Frankfurt

  Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Въпроси