Keystone logo
SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

SAE Institute New Zealand

Представление

SAE, с 53 клона в 27 страни, е създаването на глобален еталон за творческа медийното образование от 1976 г. насам. В Нова Зеландия, ние гордо предлагат сертификат, диплома и бакалавърска степен по аудио, и диплома по Film.

SAE е водещ преподавател в света в творчески, медийни индустрии. Основана през 1976 г. като първата в света комбиниран практическа и теоретична школа на аудио техника, ние сега се разположат по света с 53 кампуси в 27 страни, и разширихме нашата гама от курсове за включване на сертификати, дипломи и степени в:

  • АНИМАЦИЯ
  • Звуков
  • дизайн
  • филм
  • игри
  • Web & Mobile

В SAE ние се гордеем с предоставянето на изключителни програми в съоръжения от световна класа. Ние гарантираме на нашите студенти получават изключителен образование, международно признати квалификации и индустрията съответните умения.

Нашите възпитаници наистина имат конкурентно предимство.

РАЗЛИКАТА SAE

SAE е изключителната си отраслово-фокусирани образование от 1976 г. насам. В момента са създали еталон за квалификации за висше ниво в творческо медии, защото знаем, тези индустрии и ние знаем как да се обучават в индустрията готов висшисти. Ние обичаме това, което правим и ние сме ангажирани с предоставянето на възможности за образование, които се противопоставят, развива и вдъхновява.

SAE оборудва с мен за УСПЕХ

Ние сме водещ преподавател в света в творчески, медийни индустрии, защото ние работим в тясно сътрудничество с нашите партньори в индустрията, ние използваме специализирани учители с реалния свят опит и ние доставяме персонализирано обучение в световна класа съоръжения.

Нашите специализирани курсове по творческо медии са отзивчиви към динамична и развиваща се характер на тези отрасли. Ние ви помогне да достигне своя потенциал и да реализират мечтите си.

SAE ми дава WORLD ACCESS

SAE има 53 клона в 27 страни. Нашите ученици и учители са уникална, разнообразна и творческа общност, които идват заедно, за колективна цел - възможности неуредени образование. Нашият опит е световно признат и наистина глобално.

SAE курсове са международно признати.

SAE ИЗЛАГА ME към реалния свят

В SAE знаем завършилите креативни медийни индустрии се нуждаят от индивидуална практическо обучение. Ние признава това обратно през 1976 г. - това е защо ние пионер нашите ръце на промишлеността фокусирани и персонализирана учебна програма, доставена до вас в състоянието на най-съвременните съоръжения.

Ние също така можете да излезе от класната стая и в реалния свят, с възможности за професионално развитие в някои от най-добрите фестивали и събития, Нова Зеландия е.

SAE е поела ангажимент за високи постижения в образованието, и вашите резултати от обучението.

SAE отприщва моя потенциал

В SAE ние ще Ви помогне да усъвършенствате вашите умения и опит с нашия строг учебна програма на базата на практически и технически опит, и основани на теория и критичен анализ.

SAE тренира индустрията готов възпитаници от 1976 г. насам. Ние сме голяма в това, което правим - това е защо ние сме лидер в индустрията в творчески медийното образование.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Окланд е най-големият град на Нова Зеландия. Уникално разположен между две пристанища и множество острови в Хаураки залив го прави чудесно място за живеене прави. Окланд е изкуството и културното сърце на Тихия океан. Ще намерите фестивали, галерии изложби, театрални сезона и музикални екстравагантности, за да назовем само няколко от преживяванията, които се предлагат.

изкуството на града е силно повлиян от уникалната си идентичност, основана на Te Ao маорски, тихоокеански корени, природното и културното наследство и културното многообразие. В града има и динамични изкуства и културна сцена и е дом на някои от организациите, водещи изкуства в страната. Окланд е произвела много талантливи писатели, режисьори и изпълнители, както и да служи като център на издателски и творчески, медийни индустрии. За повече информация за живота в Окланд, разгледайте: SAE Auckland се намира в село Parnell, само на няколко минути пеша от Auckland CBD.

Ние ще Ви осигурим най-високо качество в индустрията признава практическото обучение.

Местоположения

  • Auckland

    10, 12 & 18 Heather Street, Parnell, Auckland , 1052, , Auckland

Въпроси