Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Saint Mary's University of Minnesota

Представление

Къде се намирате

Университетът на Сейнт Мери в Минесота е частен университет с нестопанска цел. Успехът на нашите ученици е в основата на нашата загриженост.

Учениците избират Сейнт Мери по редица причини, сред които: нашата приемна общност; нашия ангажимент да вървим покрай всеки ученик, всяка стъпка от пътя; нашето съзнателно фокусиране върху практически, практически опит; и нашата отдаденост да помагаме на учениците да формират връзки, които ще ги ръководят в живота им след завършване.

Нашият студентски, жилищен, либерален колеж предлага 59 специалности в нашия 450-акърски кампус Уинона. Удобни дипломирани студенти, завършили бакалавърски програми и програми за сертифициране се предлагат в кампусите ни в градовете-близнаци и Уинона, Рочестър или други регионални места и онлайн. Ние сме движени от мисията, отдадени на отказ от елитаризма, възприемайки уважение и отдадени на всеки човек. Ние сме университет за студенти, които са готови да растат и които знаят, че с подходящите възможности могат да изградят бъдещето, което искат.

Това е Кой Те знае

В сърцето на Сейнт Мери са хората, които ви познават. Факултетите, персоналът и вашите колеги - всички стават съюзници на вашето образователно пътуване. Тук, в една интензивна обстановка на даване и приемане, всеки от нас открива колко много можем да растеме. Във всяка една от нашите класни стаи ще намерите образование, ориентирано към взаимоотношенията. Защото ние вярваме, че всеки заслужава шанс да окаже влияние. Да постигнем повече от очакванията. За да бъде известно.

Сейнт Мери предлага трансформационно образование. Независимо дали нашите ученици са в Уинона или Минеаполис или някъде в света, опитът е същият - чрез интензивно проучване, ние помагаме на учениците да открият истините в света около нас и характера в нас. Научете повече за подкрепата, която можем да предложим на студенти и докторанти чрез нашите офиси.

Студентско право да знае

В съответствие с федералното законодателство, настоящите и бъдещите студенти и техните родители имат право да знаят определена информация за Университета на Сейнт Мери в Минесота, включително разнообразна академична информация, информация за финансовата помощ, информация за институциите и информация за степента на завършване, безопасността в университетските училища и справедливост в атлетиката.

Динамична и трансформационна учебна общност

Мисия

Обогатен с лазалийското католическо наследство, Университетът на Сейнт Мери в Минесота събужда, подхранва и дава възможност на учениците да спазват етичния живот на служба и лидерство.

Визия от най-висок клас

Основана на своята католическа идентичност на Ласалий, Сейнт Мери е трансформиращ се и национален университет с глобален отпечатък. Завършилите Сейнт Мери придобиват напреднали знания, умения и способности за критично мислене, необходими за учене през целия живот, успешни работници, добри съседи и етични граждани, които гарантират успеха на Сейнт Мери като добре известен национален университет, който подготвя бъдещите лидери.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Winona

    Winona Campus, 700 Terrace Heights, MN 55987-1399, Winona

    Въпроси