Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
Salzburg College

Salzburg College

Salzburg College

Представление

Salzburg College

Salzburg College е институция за висше образование, разположена в Залцбург, Австрия. Мисията на Salzburg College да осигури международни образователни програми в американската академична традиция на либералните изкуства.

Образователна философия

В учебната зала в Salzburg College , колежното обучение, опитът на работното място и академичните пътувания се допълват един друг. Студентите се насърчават да направят своя личен опит част от своите академични изследвания. Социалното и учебно обучение представлява основна част от всички програми в Salzburg College .

Всички класове се преподават на английски, предимно от европейски преподаватели, а студентите получават редовни американски кредити за академичната си работа. Студентите учат в Salzburg College за семестър, лятна сесия или пълна академична програма.

Студентски профил

В продължение на повече от четиридесет години Salzburg College приветства ученици от цял ​​свят, предимно от Съединените американски щати. Студенти от над 500 различни колежи и университети по целия свят са участвали в един от програмите в Salzburg College .

Институционални връзки

Salzburg College е свързан с над 150 колежи и университети в САЩ чрез преки и непреки партньорства. Независими студенти от цял ​​свят, които искат да се запишат в един от програмите на Salzburg College за прехвърляеми американски кредити, могат да направят това, като кандидатстват чрез нашето американско училище по история, Северна Илинойс университет.

Академичен партньор в Залцбург: Междукултурният колеж

От 2013 г. Salzburg College работи съвместно с Междукултурния колеж на Залцбургския университет за диплома и магистърска програма. Междукултурният колеж е основан от амбициозна и страстна група от академици от университета в Залцбург и други европейски университети, които споделят визията за създаване и използване на междукултурни синергии и насърчаване на интеграцията чрез поддържане и зачитане на културното многообразие. Мисията им е да насърчават компетентността да насърчават по-разнообразно общество.

В Междукултурния колеж най-съвременните изследвания и намирането на решения се съчетават с академични програми, пригодени за обучение на бъдещи експерти в междукултурната компетентност. В допълнение към магистър по междукултурни изследвания (немски и английски език) и диплома за междукултурна компетентност (немски и английски език) Междукултурният колеж предлага и специализирани семинари чрез тяхната междукултурна академия.

84760_pexels-photo-1438072.jpeg

история

Salzburg College следва визията за създаване на международни образователни програми в Залцбург за персонализиран, междукултурен опит за потапяне и растеж, като предлага условия за открит обмен на идеи и култура.

Мисия / Vision

Salzburg College следва визията за създаване на международни образователни програми в Залцбург за персонализиран, междукултурен опит за потапяне и растеж, като предлага условия за открит обмен на идеи и култура.

Salzburg College улеснява междукултурното учене не само на академично, но и на лично и професионално ниво, като насърчава своите ученици да разбират и използват културното разнообразие чрез компетентност.

Salzburg College има за цел да обучи студентите да мислят критично в глобален свят, придобивайки академични, както и професионални умения и умения за живот. Академичното съвършенство е наша предпоставка.

история

Salzburg College е основан през 1970 г. като програма за обучение в Илинойс държавен университет и Северна Илинойския университет от д-р Ина Стеген през 1970 г. и започва с класическа програма за европейски изследвания на либерални изкуства.

През 1975 г. в съществуващите курсове е добавена програма "Фотография и студио".

Около 1985 г. две нови области на обучение - Бизнес и комуникация - разшириха учебната програма. Скоро след това бяха въведени международни стажове, които позволиха още по-голямо потапяне в австрийско-европейската култура.

2013 г. бележи нов етап за Salzburg College с решение да сътрудничи с Междукултурния колеж на Залцбургския университет в предлагането на програми от първа степен в областта на междукултурните изследвания.

От 2014/15 г. Salzburg College също ще предлага своята първа пълна програма на БА на място в Залцбург.

84759_pexels-photo-1096773.jpeg

Местоположения

  • Salzburg

    Bergstraße,12, 5020, Salzburg

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси