Keystone logo
Satya Wacana Christian University

Satya Wacana Christian University

Satya Wacana Christian University

Представление

Satya Wacana Christian University (SWCU), започнал с името Индонезийска християнска образователна образователна висша институция (PTPG-KI). Той беше отслужен на 30 ноември 1956 г. с пет отдела, състоящи се от образование, история, английски език, право и икономика. PTPG-KI на Satya Wacana се променя, за да стане FKIP-KI, на 17 юли 1959 г. Тогава на 5 декември 1959 г. официално се превръща в Satya Wacana Christian University със съществуването на Икономическия факултет и Юридическия факултет, които след това са последвани от откриването на няколко други нови факултета и учебни програми.

Като частна висша образователна институция, която е на повече от 50 години, Satya Wacana, което означава „Вяра в Божиите декрети“, продължава да се развива и има доверие от обществото и правителството.

Понастоящем SWCU има 56 учебни програми, които се състоят от 4 3-годишни програми за асоциирана степен, 39 учебни програми за бакалавърска степен, 10 учебни програми за магистърска степен и 3 учебни програми за докторска степен.

Местоположения

  • Salatiga

    Salatiga, Индонезия

    Въпроси