Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Представление

Вижте нашата онлайн брошура тук.

Топ 10 Причини за изучаване в San Mateo колежи на Силиконовата долина

 1. Нашите три колегии обществени общността (Канада Кандидат, Кандидат на Сан Матео и Skyline College) са известни със своите програми за качество за трансфер и услуги, както и гарантирани трансфери към и партньорство с селективни университети.
 2. Годишна такса за обучение от $ 6456 USD.
 3. Трите колежите са най-безопасните в Калифорния и сред най-сигурните в страната.
 4. # 1 в гарантирани трансфери до четири години universities- момента 55 университета предлагат гарантирани трансфери към нашите ученици.
 5. Onsite трансфер съветване, предоставена от представители Калифорнийския университет в Бъркли и ръст от 165% през скорост на трансфер допускане до Калифорнийския университет в Бъркли през последната година (89 през 2014 г. и 213 през 2015 г.).
 6. И трите колежи предлагат качество доценти, сертификати и трансферни програми в състоянието на техниката образователни съоръжения с всепризнатата преподаватели и персонал, многобройни контакти и възможности за стаж с високо технологични компании в Силиконовата долина около колежи.
 7. Global Beca стипендия, включително пълен учебни такси, достъпни за входящи международни студенти.
 8. Приоритет регистрация курс за чуждестранни студенти.
 9. Координатор Корпус на разположение за подпомагане при жилищно настаняване в близост до нашите три колегии.
 10. Национално-призната STEM център в Cañada College и Изработка Lab в Skyline College.

San Mateo колежи на Силиконовата долина включва три изключителни напълно акредитирани двугодишните колежи общността: Canada Кандидат, Кандидат на Сан Матео и Skyline College. Те са разположени в сърцето на район Сан Франциско Калифорния.

И трите колежи имат "Transfer Прием Гаранции", с може би най-голям брой държавни и частни университети в Съединените щати. Това дава на студентите уверението на получаване в един университет, ако студентът отговаря на университетските и други изисквания и не е предмет на типичния университетски първокурсници признания "селективност препятствие". През 2015 г. 236 студенти са били допуснати до UC Berkeley от трите колегии като студенти трансфер. Тези студенти ще влязат като юноши и само се нуждаят от повече от две години, за да завърши бакалавърска степен в Калифорнийския университет в Бъркли.

Колежите са известни със своята STEM (Science, Technology, Engineering и математика) програми и Skyline College има стаж с Caltech и Калифорнийския университет в Бъркли. Cañada College е носител на награда STEM Center, на първо място сред всички общински колежи в Калифорния. Нейната анимация клас например, се преподава от служител на Pixar. Skyline College, само на 15 минути с кола от Сан Франциско, предлага международна търговия и разнообразие от програми за трансфер на биотехнология и инженерство. Тя също има стажантска програма с Caltech и Калифорнийския университет в Бъркли. Колеж по San Mateo е един от най-старите колежи в Калифорния. В 1920 година, Колеж по San Mateo е до голяма степен, а подготвям училище или трамплин в Станфордския университет и Университета на Калифорния (Berkeley).

Обучение в Силиконовата долина потенциално дава студенти за стаж и мрежови възможности в Google, Apple, Salesforce, Twitter и Facebook, и т.н. Всеки един от нашите университети са в малки и безопасни общности, намиращи се в близост до магистрали, които ви отведе директно до Сан Франциско, Сан Хосе, SFO международно летище и други много известни туристически дестинации, като например Monterey Bay, Yosemite и езерото Тахо са в рамките на кратко разстояние с кола.

Международните студенти могат да посетят нашата област международни признания уебсайт за повече информация.

Американски граждани и постоянно пребиваващи могат да посетят нашата област уебсайт за повече информация.

университет

Местоположения

 • San Mateo

  Cañada College, Redwood City, California College of San Mateo, San Mateo, California Skyline College, San Bruno, California, , San Mateo

  Въпроси