© Popspring Creative
South Gate Creative Writing School

South Gate Creative Writing School

South Gate Creative Writing School

Представление

South Gate Creative Writing School

South Gate Creative Writing School предлага на амбициозните автори бакалавърска степен по изящни изкуства по творческо писане, като същевременно предоставя практическо образование в изкуството и бизнеса на разказването на истории за съвременните медии.

Овладейте популярни жанрове, докато развивате своя уникален глас, заедно с малка, подкрепяща и разнообразна група от връстници. Учете в Дания или онлайн и научете уменията, за да станете работещ писател.

Това е практично. Ще четете, гледате, анализирате и практикувате писане за различни медии, включително популярна и литературна фантастика, пиеси и филми, детска литература, юноши и разкази за игри.

Тази изключително лична програма за творческо писане означава, че ще получите ръчно изработено образование, съобразено с времето и адаптирано към вашето ниво, нужди и интереси.

Тематично ориентирани семестри

Програмата е организирана в осем семестъра, всеки от които се фокусира върху един жанр или тенденция. Ще научите за неговата история, еволюция и занаят и след това ще се упражнявате да го пишете или да работите върху свой собствен текст.

Обхващане на индустрията

Курсовете и избираемите са предназначени да осигурят достъп до текущите тенденции в индустрията и производителите на пари. Ще имате средата и свободата да експериментирате, разширявате и адаптирате уменията си към възможностите, които търсите.

Структура на курса

Всяка седмица в South Gate Creative Writing School ще имате 5 до 6 часа, фокусирани върху творческото писане и бизнеса с творческо писане, и всички свързани с основния жанр или тенденция на семестъра.

Научете повече!

Студентите са поканени да посетят нашия уебсайт сега, да разгледат и да се свържат с нас по телефон, имейл или социални медии. Обичаме да се срещаме с колеги художници и да говорим за това как да ви помогнем да постигнете мечтите си.

Местоположения

Местоположения
  • Aalborg

    Østerågade 25, 2tv, 9000, Aalborg

    • facebook

Въпроси