Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT Бенг в гражданското и строително инженерство
Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

Бенг в гражданското и строително инженерство

0 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

На територията на колежа

* на семестър

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Гражданска & Строителство Инженеринг включва прилагането на основните научни и технологични принципи в проектирането и изграждането на съоръжения, необходими за благосъстоянието на обществото. Ефективното практиката на гражданско строителство изисква много опит в областта на математическите и физическите науки, и разбиране на свойствата на строителни материали като бетон, стомана, дърво и почви. Също така е необходимо е умението да прилагат тези знания за производството на дизайн за проекти и разбиране на строителни методи.

През първите две години са преди всичко свързани с развитието на основни научни, математически и практически умения. Третата година включва приложени инженерни единици в структурен анализ и дизайн, материали, геотехника, строително инженерство, хидравлика и професионална практика. В последната година обхваща теми, свързани с управление на строителството, индустриални отношения, договорно право, оценка на разходите и финансиране. Курсът включва работа по проекти въз основа на лабораторни, библиотека и работа на терен, и частична оценка приключи през семинари. Студентите трябва да се подложи на шест месеца от обучението на работното рамките на планирана период преди завършване на курса на обучение.

Завършилите могат да намерят работа с Consulting Engineers, големи и средни по мащаб изпълнители, специализирани подизпълнители и държавни органи. По-нататък по линията, инженери могат да определят и свои собствени консултанти в тяхната сфера на компетентност и професионална компетентност. Абитуриент инженерите имат умения лесно се прехвърлят между работодателите и често намират работа в чужбина.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Б.И.н. в строителството
    • Baja, Унгария
  • Бакалавърска степен (Hons) Архитектурен дизайн и технологии
    • Manchester, Великобритания
  • Бакалавърска степен (Hons) Архитектурно инженерство
    • Manchester, Великобритания