Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT Бенг в машиностроенето
Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT

Бенг в машиностроенето

0 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

На територията на колежа

* на семестър

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Механика включва науката и изкуството на формулиране, проектиране, разработване и контрол на системи и компоненти, включващи около термодинамика, механика, механика на флуидите, механизми, производство и енергия. Машиностроене майорът прие набор от образователни цели, които оформят учебните програми на студентите през първите две години се отнасят предимно за развитието на основни научни, математически и практически умения. Третата година включва прилага инженерни данни в Thermal, материалознание, Автоматичен контрол, Mechanical Design & Engineering Management. През последната година студентите трябва да попълнят задължително Машиностроене проекта и те могат да разширят знанията си, като следвате избираеми дисциплини, Курсът включва работа по проекти въз основа на лабораторни, библиотека и работа на терен и частична оценка приключи през семинари. Студентите трябва да се подложи на шестмесечно обучение на работното място с по график период преди завършване на курса на обучение.

Механични инженерно образование могат да намерят работа в компании, вариращи от големи мултинационалните и на малки, местни фирми. Функции и отговорности на работа варират от продукта и за сценография Engineering и системи за проектиране на операции за електроцентрали, контрол на качеството и управление на проекти.

С опит и по-нататъшно образование, някои от машинните инженери се движат в на ръководни позиции, които се натрупват на техните научни и технически умения и опит. Други избират пътя на научните изследвания и teaching.Graduate машинните инженери имат умения лесно се прехвърлят между работодателите и често си намерят работа в чужбина.

За училището

Въпроси

Подобни курсове