Keystone logo
© The University of Fredericton
St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Представление

Училището за бизнес на Gerald Schwartz на StFX произвежда някои от най-влиятелните световни лидери в бизнеса и индустрията. Горди сме, че имаме отлична репутация за преподаване и лидерство в бизнес области като научни изследвания, маркетинг, счетоводство и предприемачество - само за да назовем само няколко.

Ловни състезания

This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race.

Каквито и мечти и планове имате за бъдещето, Училището по бизнес на Джералд Шварц може да ви осигури знанията и уменията, от които се нуждаете, за да стигнете до там.

Подготовка за истинския свят

Училището за бизнес на Джералд Шварц с гордост предлага бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA) със седем основни, напреднали специалности:

  • Счетоводство
  • Enterprise Systems
  • предприемачество
  • Финанси
  • Международен бизнес
  • Управление и лидерство
  • маркетинг

Без значение какъв поток избирате, ще научите уменията, перспективите и нагласите, от които се нуждаете, за да станете ефективен лидер в днешната - и утрешната - глобална бизнес среда.

Практическо обучение. Съвременни съоръжения

В StFX ще направите нещо повече, отколкото просто да отидете в клас - ще се потопите в практически възможности за обучение. Обучавайки се от висши факултети , ще свържете работата си с реални предизвикателства чрез интерактивни казуси, бизнес симулации, гост-лектори и работни срещи. Можете също така да избирате от различни практически стажове и опции за кооперация , където ще комбинирате дейностите в класната стая с платен професионален опит.MBM / Unsplash

“Saints don’t live on Park Avenue.”

И вие ще направите всичко това в училището за бизнес на Джералд Шварц от 23 милиона долара , невероятно академично съоръжение с модерни класни стаи, пространства за сътрудничество, както и функции като финансовата стая за търговия на Джонатан Дейчър . Отворена през 2015 г., търговската зала симулира реална финансова среда за търговия, пълна с достъп до пазарни данни, корпоративни финансови отчети и технология за търговия, използвана от реални финансови организации. Практическо, експериментално обучение на най-доброто!

Местоположения

  • Antigonish

    3090 Martha Drive, B2G 2W5, Antigonish

Въпроси