Keystone logo
St. Theresa International College

St. Theresa International College

St. Theresa International College

Представление

За Колежа Св Тереза ​​Международен Колеж е създадена през 2001 г. като международен колеж на висшето образование, акредитирани от Комисията за висше образование, Министерството на образованието, Тайланд. Колежът разполага с дългосрочна цел и ангажимент за непрекъснато подобряване на качеството на своите специалности чрез международни сътрудничества, докато производството на ценни висшисти за мулти-национални професии.

Най-важното събитие на нашите програми е, че учениците трябва да отговарят на условията за прехвърляне и учи в някой от нашите партнират университети, където те ще се изисква само да завърши последната година и трябва автоматично да получи съответната степен бакалавър от избрания от тях университет. Освен това, св. Тереза ​​Международен колеж е една от малкото международни институти в Тайланд, където учението на Факултета по Nursing Science се доставят на английски език, което е голямо предимство за нашите студенти да се класират за възможностите за кариера в чужбина. Колежът е нововъведената програма бакалавър на образованието, която подготвя студенти да отговорят на голямото търсене на англоезични преподаватели с специализации в областта на науката и математиката.

В динамичното ерата на глобализацията, на Колежа се ангажира да насърчава интернационализацията, при запазване на националната гордост и културното участие сред студенти, независимо от раса, религия и националност. В мулти-културна общност от студенти и преподаватели създава наистина международна среда.

С един поглед

2001 Отворен 5 Факултети 18 специалности 5 Международни партньори

Местоположения

  • Nakhon Nayok

    St. Theresa International College 1 Moo 6 Rangsit-Nakhon Nayok Road (Klong 14), Bungsan, Ongkarak, Nakhon Nayok 26120, , Nakhon Nayok

Въпроси