St. Theresa International College бакалавър по бизнес администрация в авиокомпания бизнес
St. Theresa International College

бакалавър по бизнес администрация в авиокомпания бизнес

Nakhon Nayok, Тайланд

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

THB 495 700 / per year

На територията на колежа

Представление

Скорост на комуникация и растеж са някои от основните конкурентни предимства в международната бизнес свят. Така, че е много важно, че международните бизнес ръководители са в състояние да пътуват по целия свят в рамките на кратки периоди от време. Това е неизбежно влияе на успеха на сектора на въздушния транспорт, с над 2000 авиолинии в над 3700 летища в света.

В St Theresa, ние Ви каним да бъда част от този велик възможност. Нашата Airline Business програма предлага на учениците с динамични и модернизирани курсове, че е в крак с непрекъснато променящите се нужди на сектора на въздушния транспорт.

Прецизирани от експерти авиационен сектор, програмата е предназначена да подготви учениците при получаването на основни бизнес умения заедно с практики от реалния живот на самолетни свързани, които са необходими за успешна кариера в професията на авиокомпания.

Приключване на програмата означава, че вие ​​трябва да бъдете готови да постигне мечтите си в динамична и силно конкурентна индустрия.

Какво ще науча?

Airline Business основни цели за производство на завършилите първи клас в областта на бизнеса на авиолиниите.

Нашите ученици ще получат международна среда за обучение, тъй като всички курсове се провеждат на английски език. Приятелски съоръжения като симулирано кабина подиграват заедно с курсове, насочени от опитни експерти самолетни и академични професионалисти, трябва да подготви учениците за кариерата предизвикателства.

Чрез екскурзии, нашите студенти ще имат възможността да посетят многобройните авиокомпания бизнес отрасли, като например Летище Суварнабуми, TG Operation Center (OPC), Thai Airways International Cargo и Thai Catering, където те ще бъдат добре запознати с реалния живот съчетания.

Нашата програма включва "На-на-работа-обучение" възможностите за 4-ти студенти годишно, с цел ангажирането им в практически умения, необходими за професионално развитие в рамките на двете, местни и международни авиокомпании индустрии като Nok Air, Qatar Airways, Air France, Lufthansa, AirAsia, Thai Airways International, Thai Airways Royal Orchid Lounge, емирства, Austrian Airlines, EVA Air и летищните власти на Тайланд (AOT).

Завършилите ще бъдат готови да излязат и да получат важни позиции, които работят заедно с професионалисти в бизнеса с авиокомпания, не само на местно ниво, но на международно ниво, както добре.

Ако мечтаете да бъдеш част от Airline Business свят, ние бихме искали да ви приветстваме на борда St Theresa Международен колеж.

Възможностите са безкрайни

Всеки път, когато иска да се изброят различни свободни места в сектора на въздушния транспорт, повечето хора веднага си представят пилотния и кабинния екипаж. Въпреки че те са важни позиции, има и много други роли, които са от решаващо значение за успеха на сектора на въздушния транспорт.

След приключване на нашия Airline Business програма, ще бъде готова да поеме по много различни позиции в сектора на въздушния транспорт - там почти няма да има ограничение за колко високо може да лети!

Кариери

 • Стюардеса
 • Представител за обслужване на пътници
 • Cargo AgentCustoms Officer
 • Билетен и Резервация Officer
 • Flight операция
 • Заредете магистър

Акредитация

От 2013 г., Бакалаврите по програма по бизнес администрация в авиокомпания бизнес е напълно акредитирани от Комисията за висшето образование. Ние също се оценява от комисия за осигуряване на качеството на годишна база до повишаване на качеството на програмата, за да се гарантира предоставянето на високо квалифицирани авиокомпания бизнес завършилите които са в състояние да се конкурират в бързо развиващия се пазар.

Ние също така сме дългосрочни партньори с множество вътрешни и международни авиокомпании и държавни предприятия, които са били щедри в предоставянето на възможности за стаж и реални житейски преживявания на нашите студенти.

Преди да кандидатствате

 • Кандидатите трябва да са завършили успешно средно образование (M.6) или еквивалент.
 • Кандидатите трябва да имат задоволителни познания по английски език.
 • Кандидатите трябва да бъдат с добро морален характер и имат добро психично здраве и не заразна болест.

Кандидатите трябва да изпратят до нас по-долу изброените документи:

 • Попълнен формуляр за кандидатстване и такси.
 • Заверено копие официален препис на записите.
 • Заверено копие от лична карта или паспорт.
 • Два (2) наскоро е приемало 2 х 2 инча фотографии.
 • Заверено копие на удостоверение за промяна на името (ако има такива).

За училището

Въпроси