St. Theresa International College Бакалавър по професионално здраве и безопасност
St. Theresa International College

Бакалавър по професионално здраве и безопасност

Nakhon Nayok, Тайланд

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

THB 536 500 / per year *

На територията на колежа

* International 551 500 THB

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Работните места в Тайланд са по-безопасни от всякога, благодарение на императивни вноските, направени от професионалисти, професионално здраве и безопасност.

Нашите бакалаври на науката в професионално здраве и безопасност ще ви подготвят с необходимите знания и умения, необходими за откриване и прилагане на превантивни мерки, които да гарантират минимални появявания на наранявания на работниците и служителите и заболявания.

След приключване на програмата, ще бъде готов до: предвиждане, оценка и предотвратяване на всички опасности в работните места, подпомагане на мениджърите най-високо ниво за ефективно управление на благосъстоянието на служителите, както и възстановяване на опасни работни места за по-безопасни и здравословни условия.

Какво ще науча?

St Theresa Международен колеж е горд да бъде един от малкото избрани институти, за да предложи на двуезичен програма за бакалаври на науката в професионално здраве и безопасност. Студентите, включени в програмата, трябва да имат първа ръка поглед към професионалните здравни политики и процедури, които са създадени не само в Тайланд, но и по целия свят. Приключване на програмата означава, че ще бъде готов да работи за национални и международни индустрии.

Курсовете са предназначени да ви помогнат да развият умения, необходими за управление на здравето и безопасността на систематизиране и изпълнението на правилата за безопасност на работното място. Въз основа на здрава основа, науката, програмата ще ви насърчи да подобри професионалните научни умения, като например възможността да се използват модерни технологии, наблюдение, точност, както и критично мислене.

През последната година от програмата, ще се изисква да предприеме стаж в реални работни места, които са свързани с колеж. Чрез стажове, студентите ще развиват своите умения, тъй като те се прилагат при изучаването директно в практиката.

Програма Цели

 • Студентите трябва да могат да се включат мерки, свързани със здравето и безопасността на работното място.
 • Студентите трябва да са в състояние да се разгледа на работното място, за да видите какви опасности.
 • Студентите трябва да са в състояние да формулира решения, които ще помогнат за смекчаване на рискове.
 • Студентите трябва да са в състояние да си сътрудничат със специалисти от други дисциплини, за да се сведе до минимум / предотвратяване на опасности.

Възможностите са безкрайни

Благодарение на по-строги закони за труд на Тайланд, индустрии са започнали работят все повече и повече здравни специалисти професионални да се гарантира безопасността на работните места и поддържането на здравословни условия на труд. Това увеличаване на търсенето на здравни работници осигурява отлични възможности за заетост на завършилите в Тайланд.

Кариери

 • Отговорник по сигурността
 • Стратегист за здравето и безопасността
 • Мениджър за безопасност на околната среда

Акредитация

Структурата на тази програма на учебните програми е в съответствие със стандартите, изисквани от Министерство на образованието и Министерство на труда на Тайланд, и двамата от които са официално признати акредитация на органи за общественото здраве академични програми.

Преди да кандидатствате

 • Кандидатите трябва да са завършили успешно гимназия (Matthayom 6) специалност в областта на науката и математиката.
 • Задоволителен владеене на английски език.
 • Трябва да е на добро морален характер и психологически капацитет, и не заразни заболявания.

Задължителни документи:

 • Попълнен формуляр за кандидатстване и такси
 • Заверено копие на Официален Академична справка
 • Заверено копие на лична карта
 • Два (2) наскоро е приемало 2 х 2 инча фотографии.
 • Заверено копие на удостоверение за промяна на името (ако има такива)

За училището

Въпроси

Подобни курсове