St. Theresa International College Средно-специално образование в областта на науката
St. Theresa International College

Средно-специално образование в областта на науката

Nakhon Nayok, Тайланд

5 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

THB 601 600 / per year *

На територията на колежа

* International 615 800 THB

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

В днешния свят, човек се стреми към по-нататъшен напредък в областта на науката и технологиите. Този напредък може да се постигне само чрез преподаване на нашите младежи на основни и разширени нива на науката.

Като учител в науката, той трябва да бъде вашата отговорност да просвети студенти по "какво е", "защо" и "как е" на света около тях. В St Theresa, нашите бакалаври на образованието в науката (International Program) има за цел да ви даде уменията, необходими за вдъхновяване на учениците да продължат научните куриози и направи добре информирани решения в цялата обучението си.

Какво ще науча?

Нашата бакалавър на образованието в областта на науката (International Program) има за цел да подготви учениците за лидерски роли като наука учители от начални и средни училища в Тайланд или в чужбина. Учениците ще бъдат оборудвани с познания за преподаване на основни нива на науката, която обхваща биология, физика, геология, география, и химията. Заедно с модерни лаборатории и учебни съоръжения, програмата ще помогне на нашите ученици израстват академично, интелектуално и професионално като учители по природни науки.

Цели на програмата:

Подгответе учители за активна кариера във всички аспекти на професионалното образование. Разработване на интелектуални, професионални и социални характеристики на учителите, за да им се даде възможност да станат отговорни лидери в рамките на училището и общността. Подобряване на възможностите на учителите, така че те да могат да преподават ефективно в училищата.

Осигуряване на база за обучение наука образование да се даде възможност на учителите да упражняват допълнително специализирано обучение в двете професионални и академични области. Забележителни основните курсове, които студентите трябва да учат включва: Статистика, физическата наука, компютърни приложения, Принципи на образованието и учителската професия, Разработване на учебни планове, иновации и информационни технологии в образованието, обучение Дизайн и управление.

За последната си година на програмата, студентите са длъжни да участват в стажантската обучение, където те са необходими, за да учат в реални училищни съединения под внимателното наблюдение на училищни администратори и ул Тереза ​​преподаватели. След завършване на програмата, всички ученици ще получат своята бакалавърска степен с официален лиценз преподаване (да се издава от Съвета за Учители от Тайланд).

Извънкласни дейности

B.Ed. учениците са задължени да участват в извънкласни дейности през цялата година, за да им помогне да преминете академично, социално, национално и международно ниво. Дейностите включват:

 • Укрепване на англоезични умения чрез участие в STIC радиоканал.
 • обслужване на Общността, който включва изучаването на математика в местни училища в Накхон Найок.
 • Опазване на тайландските традиции, изкуство и култура по време на национални празници (т.е. Сонгкран фестивал Вода, Loi Krathong фестивал, Ден на Коледа ", Ден на бащата, Ден на майката, и Ден Wai Khru учителя).
 • Състезавайте се в академични конкурси на национално и международно ниво.
 • Посещение на местни и международни училища, за да се научат и изпитат дейности от реалния свят класната стая.

Възможностите са безкрайни

След приключване на програмата, вие трябва да бъдете готови да преследват и да получат лиценз в науката учителската професия за основно образование. Завършилите ще бъдат квалифицирани да преподават във всички области от общ науката за студент в училища и образователни институции на местно, така и в чужбина.

Кариери

 • Работа в училища и образователни институции в страната и чужбина
 • Педагози / експерти по отношение на учебното Science
 • Creative писатели за медии и иновации
 • Допълнително проучване в страната и чужбина
 • Академични писатели / администратори в издателствата
 • Работи в областта на науката, свързани с правителствени и неправителствени организации

Акредитация

Нашата бакалавър на образованието в областта на науката е акредитиран от Съвета за Учители от Тайланд и на Службата на Комисията за висшето образование.

Преди да кандидатствате

 • Кандидатите трябва да са завършили успешно средно образование (M.6) или еквивалент.
 • Кандидатите трябва да бъдат в състояние да докажат отлично психическо и физическо здраве.
 • Кандидатите трябва да имат задоволителни познания по английски език.
 • Кандидатите трябва да бъдат с добро морален характер и психологически капацитет, и не заразни заболявания.

Кандидатите трябва да изпратят до нас по-долу изброените документи:

 • Попълнен формуляр за кандидатстване и такси.
 • Заверено копие официален препис на записите.
 • Заверено копие от лична карта или паспорт.
 • Два (2) наскоро е приемало 2 х 2 инча фотографии.
 • Заверено копие на удостоверение за промяна на името (ако има такива).

За училището

Въпроси

Подобни курсове