Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Представление

Stellenbosch Academy of Design and Photography

Като частно висше учебно заведение, Академията се ангажира да осигури на студентите изключителна учебна среда, учебна програма от световна класа и солидна основа, върху която да изградят успешно професионално бъдеще в индустрията за визуални комуникации.

Училищен профил

В Stellenbosch Academy of Design and Photography в Stellenbosch Academy of Design and Photography се стремим да възпитаваме и отглеждаме най-добрите креативни реклами в света; хора, които могат да мислят по нов начин и да намират решения на проблеми, независимо дали са базирани на комуникация или по друг начин. Ние вярваме, че впрегнати правилно, креативността може и ще промени света към по-добро. И ние се стремим всеки ден да създаваме подходящата среда, за да процъфтява това творчество.

Култивирането на творческо бъдеще обединява всичко това. Не само бъдещето на нашите студенти чрез техния избор и упорита работа в Академията, но и положителното въздействие на творчеството в нашето общество и по-широката среда.

Нашата визия е да изградим към самоподдържаща се, забележителна висша образователна институция, която постоянно развива завършили, които са силно мотивирани критически мислители и иноватори, които използват всички форми на визуална комуникация, за да повлияят положително на нашите икономически, социални и екологични сфери в рамките на местното, националното и глобалната среда.

Какво ни прави различни?

 • Ние поставяме нашите ученици в центъра на нашата философия за преподаване и учене.
 • Нашите уникални програми се предлагат в изключителна учебна среда.
 • Нашият академичен персонал е висококвалифициран, опитен и вдъхновяващ.
 • Студентите имат възможност да се ангажират с редица дисциплини.
 • Ние ценим и възприемаме перспективите, които са мултикултурни и приобщаващи.
 • Стремим се да развием индивидуален потенциал, така че нашите възпитаници да станат критични и иновативни мислители.
 • Нашите студенти са готови за индустрията след завършване на обучението си.

143026_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Неща, които ни отличават

С тези три неща на място, излизането на нашия възпитаник с мощна комбинация от интердисциплинарни теоретични и практически умения, които са без сравнение на африканския пазар.

 1. Нашето настояване да останем актуални и да преразглеждаме последователно нашата учебна програма, за да гарантираме, че тя е в крак със светкавичната скорост на комуникационната индустрия.
 2. Нашата непоколебима отдаденост към създаването на най-доброто творчество в Африка.
 3. Нашият академичен персонал, подбран за своя ентусиазъм, опит и талант, гарантиращ ангажиращо, предизвикателно наставничество и насоки, които разкриват най-доброто от нашите студенти.

Местоположения

 • Stellenbosch

  41 Techno Road, Techno Park, 7599, Stellenbosch

Въпроси