Keystone logo
STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

STI ISW Business School Freiburg

Представление

Практика - теория - Компетентност

Sports Management, културата Management, Hospitality и проучване за управление на туризма и Международен мениджмънт в STI ISW Business School Фрайбург

The STI ISW Business School Фрайбург предлага проучвания с международна насоченост. Тук можете да се учи в професионална среда за обучение културен мениджмънт, Sports Management, Hospitality и управление на туризма и Международен мениджмънт във Фрайбург. The ISW Business School Фрайбург е Институт за трансфер на официално признатата Щайнбайс университет в Берлин.

Учебната програма на университета Steinbeis Transfer институти ISW Business School Фрайбург SHB включва "Leisure Management" с акцент върху:

  • Международен културен мениджмънт
  • Управление на международни спортни
  • Хотел и мениджмънт в туризма

и Studiengäng по бизнес администрация:

  • Международен мениджмънт и междукултурните познания (Част време)
  • Управление на международни и междукултурни познания (пълно работно време)

Международен културен мениджмънт: Classic и авангард в същото време

да учи международен културен мениджмънт означава да се научат сложността на културата, икономиката и обществото и да доведе операция в добронамерени култура ориентирана ценностите и целите на. Тук идеята за културно посредничество е винаги на първо място. Ако учите Management културата с нас, ние ви подготвят оптимално за бъдещата си професия.

ISW 1998 г. е първият институт в Европа с офертата "International Management култура", както първоначално. Подкрепена от своя опит и своята световна мрежа от завършилите следователно ISW е в горната част на доставчика на такава програма за степен.

Специалности в хотел и туризма: Все по-голямото търсене

Всеки, който се интересуват от обучението по Hotel & мениджмънт в туризма, ще се проведе на STI ISW Business School Фрайбург перфектни условия. Освен икономически контекст изследвания за управление на туризма се преподават предмета специфично съдържание в Фрайбург в хотел като Restaurant Management, Food & напитки Management, туристически маркетинг и устойчивост. Туристически програми също изискват експертни познания в областта на междукултурното общуване и чуждоезикови умения. Затова част от семинарите е - също както и във всички други приоритетни програми в ISW - преподава на английски език, и най-малко един друг чужд език е задължително.

проучване International Management Sports: много повече от просто спорт

Производството на спортни и развлекателни е индустрия с отлични перспективи за кариера и сигурни прогнози за растеж. Като завършил спортен мениджмънт на с бакалавърска, имате много врати се отварят, например в спортните федерации, спортни агенции, частни и обществени спортни асоциации или на справедливо и конгресен управление на търговията. Успехът говори за себе си: Почти всички завършили студенти, които изучават International Sport Management с нас, да намерят обещава работни места по целия свят.

Дали ще изберете Hotel & мениджмънт в туризма изучава, Sport Management или Искам да предприеме културен мениджмънт и проучване или се интересувате от нашите Бизнес Администрация изследвания: Уникалната, иновативна конструкция като проучване на проекта Competence позволява оптимално съчетаване на теория най-високо ниво с постоянно изучаване паралелно практическо приложение в бизнеса и организациите.

Местоположения

  • Freiburg

    Steinbeis-Transfer-Institut ISW Business School Freiburg Salzstr. 15, 79098 Freiburg, , Freiburg

Въпроси