© ©Susquehanna University
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Представление

Нашите студенти преуспяват, както и вие също, тъй като сте наставлявани от професори, които са едновременно експерти в своите области и изключителни учители. Курсовата работа в Susquehanna е интензивна — ще се радвате на персонализирано внимание от вашия факултет, тъй като те ви помагат да научите и развиете уменията, от които се нуждаете, за да сте готови за работа и/или за висше образование.

Много училища говорят за обучение в чужбина, но в Susquehanna всички го правят. Ние сме национално признати за нашия ангажимент към глобален опит и културна компетентност чрез нашата новаторска програма Global Opportunities (GO).

Мисия

Ние обучаваме студентите за продуктивен, креативен и рефлексивен живот на постижения, лидерство и служба в разнообразен, динамичен и взаимозависим свят.

академици

Ще избирате от повече от 100 специалности и второстепенни специалности, както и предпрофесионални програми и интердисциплинарна програма за отличие.

Училището по изкуствата, Училището по хуманитарни науки, Училището по естествени и социални науки и акредитираното от AACSB училище по бизнес Зигмунд Вайс предлагат степени бакалавър по изкуства, бакалавър по наука и бакалавър по музика.

Ще се възползвате от нашия изключителен факултет и малки класове, които улесняват участието. Нашата иновативна учебна програма насърчава широтата и дълбочината на изучаване, докато развивате своя набор от умения, а участието в нашата програма за глобални възможности развива вашата културна компетентност.

По същество светът е отворен за вас, когато изберете Susquehanna University .

Susquehanna е акредитирана институция с нестопанска цел, което означава, че нашите програми са както сертифицирани, така и признати за своите отлични постижения. Нашите акредитации включват Асоциацията за развитие на колегиалните бизнес училища (AACSB International), Националната асоциация на музикалните училища (NASM), Американското химическо дружество и Комисията за висше образование в Средните щати. Ние също сме член на Annapolis Group, организация на най-добрите национални колежи за свободни изкуства.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Selinsgrove

  University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • youtube
  • linkedin

Въпроси