Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Представление

Swiss School of Business Research предлага академични постижения със швейцарско качество на нашите студенти, кандидатстващи от цял свят, за да следват иновативни бакалавърски, магистърски и докторски степени. Ние предоставяме множество предимства и възможности за растеж и развитие в динамична международна среда, където студентите могат да празнуват междукултурното разнообразие и иновативните стилове на преподаване.

Качествено образование за всички

SSBR е създаден от група бизнес училища, за да формира специализирана онлайн институция за висше образование, предлагаща степени на всички нива.

Нашите основатели и висш мениджърски екип са работили на най-високо ниво в десетки университети и бизнес училища по целия свят. Виждайки толкова много несправедливости, лошо отношение към студентите, нискокачествено образование, високи цени и т.н., SSBR беше създаден, за да създаде по-добра учебна среда без дребните ограничения на контрола на толкова много университети на много икономична цена.

Огромният опит на нашия персонал и преподаватели, натрупан през годините, показа на SSBR какво е необходимо, за да създадем превъзходно учебно изживяване за нашите студенти. SSBR е посветен на предоставянето на това превъзходно образование на всички наши студенти.

Ние се стремим да създаваме и поддържаме високи очаквания за нашите студенти и преподаватели. Нашите студенти са не само наши клиенти, но и наши партньори и изследователи. Като сме честни и гъвкави към нуждите на нашите клиенти, създадохме програми, които са задълбочени, подходящи и добавят стойност към кариерата на нашите студенти.

Визията на SSBR

Казват, че образованието е страхотно ниво. Това обаче не е вярно, когато става въпрос за качеството на висшето образование. По-голямата част от населението на света няма достъп до качествено образование.

Декларация за визията

Образованието е ключът към бъдещето на нашите ученици. SSBR се стреми да даде възможност на студентите да придобият този ключ, като предоставя алтернативен път към получаване на бакалавърска, магистърска или докторска квалификация и ги насочва към курса на практика през целия живот на самомотивирано учене в среда, която ги подготвя за успешен живот в глобалния 21 век. С помощта на технологиите ние се стремим да променим статуквото, като предлагаме качествено онлайн обучение на цени, достъпни за всеки.

Мисията SSBR

SSBR съществува, за да осигури качествено висше образование от бакалавърска до докторска степен, защото вярваме, че висококачественото образование е човешко право.

Мисия

 1. Ние предоставяме качествено, строго образование, като същевременно вземаме предвид начина на живот и способността за учене на всеки отделен ученик.
 2. Ние насърчаваме среда, която позволява на учениците, без ограниченията на времето и мястото, да поемат собствеността и отговорността за своето образование, като сме гъвкави при избора на курсове и скоростта на курса, за да им помогнем да постигнат желаните цели.
 3. Предоставяме достъп до авангардни технологии от 21-ви век; създайте разнообразие чрез учебната програма и студентския състав, за да им дадете конкурентно предимство в този глобален 21 век.
 4. Ние насърчаваме училищна култура, основана на силно и ефективно партньорство между нашата администрация, преподаватели, партньорски училища и ученици.

SSBR Стойности

 1. Ние ценим качеството в образованието. Искаме нашите студенти да бъдат правилно предизвикани, така че да са адекватно подготвени да посрещнат следващата си стъпка в живота, независимо дали е колеж или кариера. Ние ценим качествените учители, които са нетърпеливи да видят как учениците им успяват, и очакваме учениците да работят по най-добрия начин, а не да предават задачи с намерението да направят достатъчно, за да се справят.
 2. Ние ценим честността и почтеността. Ние не правим подвеждащи твърдения, за да „осъществим продажба“ на бъдещи родители или ученици. Ние се стремим да представим аспектите на нашето училище възможно най-точно. Ние извършваме ежедневните си операции с честност и почтеност и очакваме нашите ученици да правят същото.

Защо да учите в Swiss School of Business Research

Гъвкави учебни програми

Нашите гъвкави учебни програми са базирани на европейския модел на висше образование, което позволява на студентите да избират своите курсове въз основа на програмните изисквания, предишни проучвания, настоящи интереси и бъдещи амбиции.

Всички наши програми са изцяло онлайн или се провеждат в партньорските ни училища.

Множество начални дати

Студентите могат да избират между множество начални дати през всяка академична година. Нашият модулен дизайн на курса и програмна структура позволяват оптимално планиране на висшето образование.

Прехвърляне на кредити от предишни институции

Студентите могат да се прехвърлят от съществуващ колеж, училище или университет. Осигурявайки по-лесна прехвърляемост на кредитите, учебните програми са съвместими с Европейската система за трансфер на кредити (ECTS). Нашият гъвкав академичен календар позволява непрекъснато обучение, което позволява на студентите да учат в почти неограничен брой училища по целия свят и да влизат в курсове на SSBR.

Наистина глобална общност

Нашата наистина глобална общност от студенти, преподаватели и персонал се състои от 50+ различни националности от цял свят, като студентите демонстрират дълбока признателност към културното многообразие и предприемаческа инициатива.

Професионално опитни професори

Академично квалифицирани и професионално опитни преподаватели свързват теорията и практиката, като внасят съвременни казуси в класната стая, подготвяйки учениците да станат глобални лидери на бъдещето.

Интерактивни методи на преподаване

Малките класове с до 30 студенти позволяват на преподавателите да използват интерактивни методи на преподаване, като по този начин увеличават груповото взаимодействие, подобряват груповата динамика и изграждат дълготрайни връзки между студентите.

Акредитации и сертификати

Swiss School of Business Research е частно бизнес училище, което възприема ценностите на високо качество и индивидуално внимание в рамките на програми, които отговарят на най-високите стандарти. Частните и публичните висши учебни заведения в Швейцария стоят рамо до рамо и предлагат на студентите избор от опит и възможности. Един път не е по-добър от друг, но е важно да се признае, че всеки тип институция предлага различен опит и резултат за студента.

Публичните институции – като университетите – предлагат традиционни образователни Pathways , които са познати, но често са ограничителни по отношение на подхода и са организирани по начини, по които студентите могат да се изгубят в тълпата, без индивидуалното внимание, от което се нуждаят студентите. Университетите също могат да бъдат бавни в разпознаването и реагирането на промените в света на бизнеса и в предоставянето на актуални образователни програми.

Частните институции, като SSBR, могат да бъдат организирани по начини, които са по-отзивчиви и предоставят на студентите вида подкрепа, от която се нуждаят, за да процъфтяват. Програмите на SSBR са предназначени да ви помогнат да придобиете представа, умения и опит, за да ви подготвим за следващата стъпка от вашата кариера. Вашата напълно акредитирана SSBR степен ще означава, че сте постигнали същото ниво на знания като в традиционен университет, но по начини, които ще ви помогнат да се откроите на работа или когато кандидатствате за работа. Обучението в SSBR ще ви даде възможност да изследвате нови идеи и да изградите увереността си за бъдещето.

 • SSBR е напълно акредитиран от ASIC - Служба за акредитация на международни училища, колежи и университети. ASIC е водещият независим британски орган за осигуряване на качеството, специализиран в институционалната акредитация на доставчици на образование по целия свят. ASIC е признат от UKVI в Обединеното кралство и е пълноправен член на Международната мрежа за агенции за осигуряване на качество във висшето образование (INQAAHE), член е на BQF (Британската фондация за качество) и е институционален член на EDEN (Европейски дистанционни и електронни Мрежа за обучение).
 • SSBR е сертифициран от eduQua , швейцарския етикет за качество за институции за допълнително образование. EduQua е швейцарският национален орган за осигуряване на качеството и първият швейцарски етикет за качество, насочен към продължаващото обучение на възрастни. Той е признат и подкрепен от правителството на Конфедерация Швейцария и е първият сертификат за качество за публични и частни образователни институции в Швейцария. EduQua е водещата схема за акредитация на орган за осигуряване на качеството за продължаващо образование.
 • SSBR е одобрен учебен център за OTHM . Курсовете по OTHM са одобрени и регулирани от Ofqual на правителството на Обединеното кралство (Служба за регламента за квалификациите и изпитите)

Характеристики на кампуса

  Местоположения

  • Barcelona

   Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

   • Zürich

    Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

    Въпроси