Tabor College

Tabor College

Tabor College

Представление

Повече от век Tabor College е повлиял на живота на хиляди хора. В Tabor College ние се стремим да подготвим хората за живот на учене, работа и служба за Христос и Неговото царство. Тази мисия се осъществява чрез даване на учениците на решително християнско образование. Това е, което ни отличава и насърчава растежа и силата, които ценим тук в Tabor College .

Основните ценности, които оказват влияние върху мисията и визията на Tabor College включват ангажимент да бъдем центрирани към Христос във всички аспекти на живота, страст към учене, насърчаване на служенето на другите и значимо участие в колеж и дейности в общността. Студентите се насърчават да празнуват и да открият кои са чрез различни групи и дейности, включително изучаване на Библията, забавление в резиденцията, параклис и специални събития, планирани през цялата година. Tabor е създаден за начина, по който обичате да живеете и за начина, по който обичате да се покланяте.

Целта на Tabor е да насърчава ученето. Ние осъзнаваме, че обучението се случва в неформални условия, в класната стая и организирани полеви преживявания. Нашата цел е да развием ученици, които са широко образовани, компетентни и добре закръглени, които възприемат радостта от ученето.

Tabor College е акредитиран от Комисията за висше обучение и следва Отворения Pathway за акредитация.

Местоположения

Местоположения
  • Hillsboro

    South Jefferson Street,400, 67063, Hillsboro

    Въпроси