Keystone logo
Tarumanagara University

Tarumanagara University

Tarumanagara University

Представление

За да изгради своята икономика, Индонезия се нуждае от активно участие на предприемачите. Те създават възможности, способни да усвоят наличната работна сила. Това може да започне в университета, който играе жизненоважна роля за създаването на работещи професионалисти с отлична компетентност и висока конкурентоспособност.

С икономическата общност на АСЕАН на прага, която отваря нови канали не само за стоки и услуги, но и за професионална работна ръка, предприемачеството може да бъде стратегическият отговор. Поради тази причина Tarumanagara University приема предприемачеството като една от основните си ценности. Тази характеристика е приложена в задължителен курс, наречен Предприемачество за всички студенти.

Докато предприемачеството може да увеличи икономическите сектори, почтеността също има значителен принос, особено за спечелване на обществено доверие. От самото си създаване до днес ние последователно прилагаме почтеността като наш основен приоритет в насърчаването на успешни личности. Този ангажимент се утвърждава с дух за развиване на професионализъм и предприемачески начин на мислене, което съответства на нашата визия да се превърнем във водещ предприемачески университет, който притежава почтеност и професионализъм в Югоизточна Азия.

Местоположения

  • West Jakarta

    West Jakarta, Индонезия

    Въпроси