Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Tati University College

Tati University College

Tati University College

Представление

TATIUC се formely известен като Теренгану Advanced Technica институт (TATI) и е открит през ноември 1993 година.

Тя стартира в временна кампус в Sultan Zainal Абидин университет (formely известен като KUSZA), Куала Теренгану през юли 1994 година.

TATIUC е преместен на постоянна кампуса в Teluk Kalong, Kemaman през юли 1996 година.

Създаването на TATIUC не беше само една инициатива на държавно управление, но е също така в резултат на сътрудничество от страна на федералното правителство и частни фирми. Това е непрекъснат опит да запълни най-доброто качество на работната сила на пазара.

Това сътрудничество създаде мултифокална мениджърски екип, който не е отговорен само в управлението, но и финансирането TATIUC установяване.

Постижения

През 1999 г., TATIUC е един от най-ранните частни институции за висше образование, която беше официално предоставени с акредитация LAN.

Това е изискване от Малайзия Агенция Квалификация (MQA) за образователни институции, които предоставят след завършване на средно или висше образование.

TATIUC бе удостоен с ISO 9001: 2000 през 2004 г. и ISO 9001: 2008 през 2010 година.

Това е престижна награда като признание за нейната система за управление на качеството. Тази награда е със сигурност един пробив за TATIUC, и подсилена вече силното си присъствие в образователната индустрия.

Най-важно събитие в историята TATI досега пристигна на 27 май 2007 г., когато тя бе официално обновен до University College статус, носещ името като TATI University College (TATIUC).

Това признание е тласък за TATIUC да продължи поддържането на качеството на своето преподаване и изучаване на околната среда за изпълнение на цялостни нуждите на своите студенти и отговарят на дневен ред от световна класа, на икономика с високи доходи на Малайзия.

Местоположения

  • Chukai

    TATI University College Telok Kalong, Kemaman Terengganu, Malaysia, , Chukai

Въпроси