Keystone logo
TED University Бакалавър в индустриалния дизайн
TED University

Бакалавър в индустриалния дизайн

Ankara, Турция

8 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

USD 9000 / per year *

На територията на колежа

* Налични стипендии от 25%, 50%, 75%, 100%

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

относно

Индустриалният дизайн е процес на определяне, планиране и решаване на проблеми. Паралелно с културните, икономическите, политическите и технологичните движения в обществото, организациите, работещи в различни сектори, се нуждаят от нови подходи за творчески решения, за да определят и изпълнят непрекъснато променящите се нужди за продукти и услуги. През последните години индустриалният дизайн като съвместен, интердисциплинарен, многоинтерактивен и творчески процес за решаване на проблеми се превърна във важен фактор за успеха на индустриалните организации. Индустриалните дизайнери започват да играят по-значима роля в определянето на взаимодействието на потребителите с продукти, услуги и системи.

Бакалавърската програма на TED University за индустриален дизайн ( TEDU ID) обхваща подход, ориентиран към потребителите, за подобряване на живота и акцентира върху развитието на творческите и практически умения за решаване на проблеми на студентите. Нещо повече, TEDU ID има за цел да подобри капацитета за сътрудничество, работа в екип и процеси на съвместно създаване, които са от съществено значение за дизайнерите в професионалния живот, и да развие основни умения на процеса на проектиране, като проучване, насочено към потребителя, концептуално разработване на продукти за определени нужди , моделиране, прототипиране и оценка на крайния продукт.

109674_CalismaYuzeyi7kopya3.jpg

5 причини за избор на TED University

 1. Образование за либерални изкуства
  Образованието в Лос Анджелис подготвя учениците за модерен и сложен свят, който изисква ефективно писане и говорене, критично и творческо мислене, придобиване на умения за решаване на проблеми и гъвкавост и адаптивност.
 2. Кариерни възможности
  TEDU има една от най-силните възпитаници и индустриална мрежа не само в Турция, но и по целия свят, която прави възможно планирането на кариера възможно за нашите студенти и предоставя възможности за тях.
 3. Градски университет
  Кампусът TEDU е в центъра на града и е на еднакво разстояние отвсякъде, което осигурява лесен достъп до нашите студенти със своето местоположение в пресечната точка на транспортната мрежа.
 4. Възможности за стипендии
  Съществуват възможности за освобождаване от 25% -75% от таксата за обучение или освобождаване от такса за обучение на 100% за чуждестранни студенти
 5. Английско средно образование
  Нашата цел е да дадем на своите възпитаници знания в техните области на обучение и академични умения по английски език на напреднало ниво, които ще им послужат в продължаващата академична и професионална кариера.

Стипендии

Стипендиантите на 100% и 75% ще получат съответно 20% и 15% откази за своите общежития. Отказът ще бъде изчислен в размер на четворна стая.

 • 9000 $ на година
 • 25% стипендия: 6750 $ годишно
 • 50% стипендия: 4500 $ годишно
 • 75% стипендия: 2250 $ годишно
 • 100% стипендия: 0 $

Как да кандидатствам

Можете да направите своето заявление чрез онлайн програмата за кандидатстване.

Английска професия

Няма нужда от TOEFL!

IELTS не е разпознат! TEDU предлага собствен изпит по владеене на английски език в началото на академичната година. След приемането си можете да вземете този изпит безплатно.

Нашите партньори

Може да имате възможност да прекарате един или два семестъра от обучението си в един от нашите партньорски университети като студент по обмен.

 • Университет Шефилд Халам (Великобритания)
 • Университет за приложни науки Горна Австрия (Австрия)
 • Международен университет в Сараево (Босна и Херцеговина)
 • Университетски колеж (Косово)
 • Хазарски университет (Азербайджан)
 • Технически университет Амиркабир (Иран)
 • Институт за управление на бизнеса (Пакистан)
 • Национален технологичен институт Кумо (Южна Корея)
 • Университет Панамерикана (Мексико)
 • Университет в Мисури (САЩ)

Акредитации

За училището

Въпроси

Подобни курсове