© Eva Dang
Teesside University

Teesside University

Teesside University

Представление

Защо Teesside

 • TOP 200 се класира в топ 200 на световните университети на възраст 50 години или по-малко. *

 • Над 1000 студенти са се записали в нашите отворени учебни курсове

 • Висококачествено, самостоятелно, отворено обучение за повече от 30 години

Проучете гъвкав онлайн курс с университет в Обединеното кралство, класиран в топ 200 на световните млади университети. *

Зает ли сте професионалист, който търси официална квалификация, за да изведете кариерата си на следващото ниво? Искате ли да преследвате страстта си към ученето, но мислите, че не можете да отделите време? Помисли отново.

В Teesside University , ние предлагаме широка гама от гъвкави, онлайн и отворени курсове за обучение, предназначени да се поберат около вас и другите ви ангажименти, като ви поставят под контрол темпото и мястото.

Ние доставяме висококачествено, самостоятелно, отворено обучение за повече от 30 години, така че имаме успешен опит, на който можете да се доверите.

Не е необходимо да посещавате лекции в колежа, така че няма настаняване или транспортни разходи и не се изисква студентска виза.

* Teesside University е класиран в групата от 151-200 от 250 световни университета на възраст 50 години или по-рано в класацията на университета Times Higher Education Young University.

Town hall of Middlesbrough city , Teeside UK

Онлайн обучение в Teesside University

Онлайн обучението ви позволява да получите квалификация на университетско ниво, без да се налага физически да посещавате нашия кампус.

Ползи от онлайн обучението

Проучване по всяко време и навсякъде

Няма фиксиран график - избирате кога и къде ще учите. Четете статии в списания, гледайте лекции и допринасяйте за дискусии на моменти и места, които ви харесват.

Увеличете кариерата си

Изучаването на онлайн програма с Teesside University може да Teesside University кариерата ви до следващото ниво и да ви помогне да се откроите от тълпата.

Глобална мрежа

Ще имате редовен контакт със студенти от цял свят и нашият академичен състав в Teesside. Нашата онлайн среда е предназначена да подкрепя и насърчава съвместното обучение.

Качествени програми

Нашите онлайн програми са академично еквивалентни на нашите степени в университета и включват общо ниво на работа. Международно признатата квалификация, която получавате, е с еднаква стойност.

Бъдещо обучение

Вие сте вдъхновени и подкрепени от нашия експертен преподавателски екип от преподаватели и преподаватели, които са страстни за своите предмети.

Достъп до услуги за подкрепа

Имате достъп до същите услуги за подкрепа като студентите в университета, с достъп до милиони учебни ресурси, включително електронни книги и статии от списания, достъпни 24/7.

курсове

Ние предлагаме широка гама от гъвкави, онлайн и отворени курсове за обучение, предназначени да се поберат около вас и другите ви ангажименти, като ви поставят под контрол темпото и мястото.

Курсовете включват:

Бизнес, счетоводство, маркетинг

 • Бизнес и предприемачество (попълване) (онлайн), бакалавърска степен (Hons)

 • Магистър по бизнес администрация (онлайн), MBA

изчислителен

 • Киберсигурност (онлайн), магистър

Инженерство

 • Инженерни курсове за открито обучение

Английски

 • Творческо писане (дистанционно обучение), УО

 • Творческо писане и благополучие, УО

Кърмещи, Акушерки

Следдипломни курсове

Кратки курсове

* Препратки към фактите

Местоположения

 • Middlesbrough

  Southfield Road, TS1 3BX, Middlesbrough

Въпроси