© Eva Dang
The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

The Academy of Contemporary Music

Представление

Защо да изберете ACM? Обучението чрез правене на ето

ACM разбира как музикалната индустрия работи днес и създаде потапяща и изчерпателна учебна среда, която се свързва директно с индустрията. Нашето обучение чрез прилагане на етика помага за опростяването на начина, по който работи индустрията и дава ясна представа за кариерните пътеки и възможности. Този ясен и практичен подход ускорява ученето.

Детайлното излагане на всички аспекти на индустрията, както се случва (на живо!), Разкрива възможности и дестинации, което много помага на нашите ученици да правят ясни решения и да изграждат картите, от които се нуждаят, за да ги насочат там. Ако сте производител, ще знаете, че се нуждаете от фундаментално разбиране за структурата на песента и композирането на песни, но вие също така трябва да знаете за приходите и интелектуалната собственост, от които ще привлечете доходи.

Също така ще трябва да разберете как е печелената от ваша музика музика чрез представяне на живо, кредитиране на песни и публикуване, включително синхронизиране и лицензиране. Ние ще ви научим подробно за всичко това в ACM, като ви свържем с екипите, които правят това всеки ден в Metropolis.

Също така бихте могли да бъдете барабанист, чийто основен фокус е да изпълнявате и да печелите колкото се може повече опит, като играете сесии. В този случай все още трябва да разберете как се плащате и как, ако повлиявате на песен, е възможно да го съставяте и да съдействате за създаването на продукт. В този случай играта на сесиите всъщност става писмено. Ще трябва да знаете разликата в начина, по който се плащате за игра и писане.

Докато учите, ще изграждате портфолиото си и ще ви помогнем да разберете как да се възползвате от творчеството, което създавате, за да изградите своя собствена фен база, а не просто да бъдете работещ музикант. Това максимално увеличава възможностите за намиране на работа като професионален музикант, като правите това, което желаете, просто като себе си маркетинг като основен актив. Ще ви научим това, тъй като имаме най-добрите професионалисти в бранша, които правят това всеки ден.

Хвърлянето на творчеството си като художник, с надеждата да се подпише от основен етикет, е остаряла концепция и вече не е начинът, по който работи. Нашата цел е да внушаваме на всеки художник, който идва чрез ACM, вярата, желанието и разбирането как да станем достоен, самостоятелен художник. След като сте в тази позиция, ще трябва да сте способни да обсъждате с увереност условия с група, продуцент, мениджър, етикет и издател. Ще ви подготвим да управлявате собствената си кариера, вместо да се състезавате да се подписвате с мениджър за завършване, без да разберете напълно как да управлявате собствената си кариера и възможности.

Чрез нашите дълбоко интегрирани взаимоотношения с Metropolis, ACM има пръст върху пулса, което помага на нашите ученици да определят мястото си в него. Знаем къде се намира индустрията точно сега, защото в Metropolis екипите работят на всички нива, включително големите, независими и директни с подписани и неподписани художници, марки, дистрибуторски партньори и създатели на съдържание.

ACM капсулира индустрията от край до край, където днес и утрешната музика е написана, продуцирана, смесена, усвоена, разпространявана, пусната на пазара и публикувана. Нашите ученици не се учат от книга, а от практически опит в музикалната дейност. Това е присъщата, жива, дишаща връзка между ACM и Metropolis, която дава на нашите ученици тази уникална перспектива и възможност.

Вътрешната връзка между ACM и Metropolis дава възможност на нашите ученици да се учат от сделките, които правим, когато се случват. Иън Брендли, главен изпълнителен директор на Metropolis, ръководи студиото в продължение на седем години, като преди това е работил повече от петнадесет години в големи етикети, включително Universal. Чрез своите срещи с професионалисти от най-високото ниво на индустрията и сключените сделки, Иън пренася най-подходящите прозрения и уроци директно на студентите от ACM. Ето няколко примера за вграждане на практическо индустриално съдържание в ученето на нашите ученици в думите на Иън:

"Срещнах се с Анди Рос и Чарлз Барсамиан на скорошно бизнес пътуване до Лос Анджелис. И двамата работеха по най-новите филми и отговаряха за синхронизация, музикален надзор и поставяне на оркестрови резултати. Започват нова компания, наречена Exit Strategy Productions, специализирана в музикален надзор и публикуване. След това ги поехме като консултанти, за да създадем възможности за публикуване за нас чрез холивудски филми и основен бизнес чрез оркестрови резултати за студиото, което провеждаме в Доха, Катар, Katara Studios от Metropolis. Ученията от изграждането на тази нова връзка и начина, по който разработихме стратегията, за да извлечем полза от основния ни бизнес от нея, бяха използвани като съдържание от магистърска класа за студенти от ACM Business. Ще продължим да актуализираме студентите за по-нататъшното развитие на този проект Metropolis в реално време. В допълнение към това студентите от Бизнес училището, които се присъединяват към нас в Metropolis като стажанти, ще ни помогнат в разработването на истински каталози за синхронизация, от които се занимаваме с филмите, които контролираме.

Също така наскоро се срещнахме с Shazam, който помолихме да ни помогнете да популяризираме нашите концерти в студиото. Това доведе до това, че компанията ни предложи екипът ни за продажба на марката да продаде нашите два телевизионни формата на сини чипове. Те ще захранват и приложението ви за виртуален винил. Това ще ни даде достъп до 600 милиона потребители. Това е отличен пример за това как работим в сътрудничество с други марки и организации, за да използваме в търговската мрежа какво можем да предложим и да разширим въздействието му. Сътрудничеството е от ключово значение за ефективното функциониране на музикалната индустрия, тъй като тя функционира днес. В този случай обучението ще бъде представено на студентите от ACM чрез моя седмичен подкаст, с който те могат да гледат, с цел да анализират начина, по който се извършва бизнесът, а след това да имат възможност да се ангажират с мен чрез живи Въпроси и отговори. Те ще могат да предложат собствени идеи за съдържание, които ще се вземат предвид, когато създаваме бъдещите си продукти в сътрудничество с най-големите играчи в днешната индустрия. "

Иън Брендли главен изпълнителен директор на Metropolis Studios

Местоположения

Местоположения
 • Guildford

  Rodboro Buildings, Bridge Street, Guildford, GU1 4SB, Guildford

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram
 • London

  London, Великобритания

  • Birmingham

   Birmingham, Великобритания

   Въпроси