The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Представление

За ЕДУХК

The Education University of Hong Kong (EdUHK) е финансирана от правителството висша институция, посветена на напредъка в преподаването и ученето, чрез разнообразно предлагане на академични и изследователски програми за обучение на учители и допълнителни социални и хуманитарни дисциплини.

Университетът подхранва преподаватели и социални лидери, които са интелектуално активни, социално грижовни и глобално осъзнати, за да станат агенти на промяната в общностите, на които служат. Той поставя голям акцент върху изследователския капацитет — неговите изследвания ще допринесат за напредъка на знанието, науката и иновациите, с устойчиво въздействие върху социалния прогрес и подобряването на хората.

EdUHK има за цел да бъде водещ университет в областта на образованието, създавайки въздействие и определящ образователния пейзаж не само за Хонконг, но и за Азиатско-тихоокеанския регион.

зрение

EdUHK допълнително ще подобри нашата роля като водещ университет в Азиатско-Тихоокеанския регион и извън него, с акцент върху образователните изследвания, разработки и иновации. Университетът ще продължи да повишава нашия профил и да въздейства на местно, регионално и международно ниво чрез нашите висококачествени изследвания и стипендии. Ние се ангажираме да подхранваме изключителни и грижовни преподаватели и професионалисти, които допринасят конструктивно за устойчивото социално и икономическо развитие в Хонг Конг и извън него.

Мисия

Ангажирана с подхода Education-plus, основната мисия на EdUHK е да води образователни иновации и да насърчава и подкрепя стратегическото развитие на преподаването, обучението на учители и дисциплини, допълващи образованието, като подготвя изключителни и морално отговорни преподаватели и професионалисти, като същевременно подкрепя тяхното учене през целия живот.

Местоположения

  • Hong Kong

    10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories, , Hong Kong

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси