Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Представление

Мисия и визия

Визия

Да бъдем световен лидер в улесняването на обучението на университетско ниво, стипендиите и приложните изследвания в областта на туризма и хотелиерството.

Мисия

Да предоставим иновативно, подходящо за индустрията образование и изследвания от световна класа в съвременна, мултикултурна среда, за да оборудваме следващото поколение бизнес лидери в хотелиерството с компетенции, за да успеят в един динамичен свят.

Институционална цел и цели

Целта на EAHM е да насърчава академичните постижения в професионален контекст. Целите на институцията са: 1. Програми, които са ориентирани към приложението и които произвеждат завършили хотелиерство и пътувания и туризъм, които могат да прилагат теориите на практика; 2. Изследвания от приложен характер, свързани с индустриалните, търговските и обществените нужди на секторите на хотелиерството и туризма; 3. Интелектуално и цялостно развитие на студентите по хотелиерство и туризъм в грижовна среда; 4. Специализирани партньорства с хотелиерството, туристическия и туристическия бизнес, индустрията и други доставчици на образование; 5. Развитие на учениците в ефективни и рефлексивни учещи през целия живот.

В сърцето на гостоприемството

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) е специализирана в предоставянето на степени по бизнес мениджмънт с фокус върху гостоприемството и има за цел да стане водещото училище за мениджмънт на хотелиерството в света.

С международно признати учебни програми, високо уважавани членове на факултета, събрани от цял свят, най-съвременна инфраструктура, модерни съоръжения, силни партньорства в индустрията на хотелиерството и непосредствената близост на EAHM до някои от най-добрите хотели в света, EAHM наистина е в The Heart of Hospitality.

Ключови факти

  • Топ 10 на училището по хотелиерство
  • Първо хотелско училище в Близкия изток
  • Мултикултурно студентско тяло
  • 53% жени и 47% мъже
  • Тройно признат
  • 100+ партньори от хотелиерската индустрия

Три акредитиращи органи

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) е признат от органите за висше образование в ОАЕ, Обединеното кралство и Австралия.

Министерството на образованието (MOE) на ОАЕ

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM), намираща се в Дубай, Обединени арабски емирства, е получила акредитация от Комисията за академична акредитация на Министерството на образованието за следните степени: бакалавър по бизнес администрация в международния хотелиерски мениджмънт; Сътрудник по бизнес администрация в международния хотелиерски мениджмънт; Магистър по бизнес администрация по международен хотелиерски мениджмънт.

Институт по гостоприемство

Базираната в Обединеното кралство IOH е глобален професионален институт, който насърчава високи стандарти в индустрията на хотелиерството. Всички академични програми, провеждани в EAHM, са акредитирани от IOH според неговата рамка за гостоприемство.

Международният център за високи постижения в обучението по туризъм и хотелиерство

Базираният в Австралия международен орган за акредитация, THE-ICE е оценил процеса на разработване и преглед на учебната програма; подход на преподаване и учене; персонални ресурси и съоръжения на EAHM и установи, че отговаря на международните критерии за стандарти за високи постижения. Като акредитиран член, EAHM се присъедини към изключителна група от институции, която включва държавни университети, частни хотелски училища и професионални колежи от повече от 10 държави.

Световно признание

The Emirates Academy of Hospitality Management е признат от редица глобални органи, които осигуряват увереност за качеството и стандарта на образованието, което нашите ученици получават.

Асоциация за развитие на университетските бизнес училища

The Emirates Academy of Hospitality Management е член на Асоциацията за развитие на университетските бизнес училища (AACSB). AACSB е глобална асоциация с нестопанска цел, която има за цел да споделя знания и най-добри практики за по-нататъшно бизнес образование. Студентите от EAHM могат да бъдат сигурни, че полученото образование отговаря на водещите световни методи и практики, определени от този глобален орган.

Китайски сервизен център за научен обмен

Китайското министерство на образованието, чрез Китайския сервизен център за научен обмен, добави EAHM към официалния списък на международни доставчици на образование. Това разпознава EAHM като надеждна институция за китайски и международни студенти.

Съвет на международните училища

EAHM е член на Съвета на международните училища (CIS). CIS е глобална общност от училища, колежи и университети в 116 държави. Като организация с нестопанска цел CIS има за цел да помогне за предоставянето на висококачествено образование с фокус върху международни и междукултурни перспективи.

Хоско

Hosco предоставя членство в хотелиерски и кулинарни институции по целия свят, което цели да свърже училищата и университетите с индустрията. Студентите на EAHM се възползват от тази широка мрежа за възможности за стаж и кариера.

Местоположения

  • Dubai

    Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

Програми

Chat with students

Въпроси